Доставка на цветя FLOARTE

  • ул. „проф. Фритьоф Нансен“ 5, 1142 Old City Center, София, България
  • +359 88 840 9721

Отзиви за Доставка на цветя FLOARTE

(Общо гласували : 34 - Рейтинг: 4.9)

Anna-Maria Metodieva

Рейтинг : 1 от 5

Реших да поръчам 101 фрезии за рождения ден на баба ми и безспорно цветята са прекрасни. Кутията е празнична и ухае страхотно, носи пролетно настроение :) За съжаление, поради липсата на комуникация, изненадата, която приготвях заедно с други членове на семейството ми, се провали. Когато е пристигнал на адрес, доставчикът вместо да ми звънне, както беше уговорено, е видял, че има хора на двора и е казал директно, че ме търси. Подал е цветята на баба ми и трябваше тя да ми звънне, за да ми каже, че са дошли някакви цветя. Реално нито успях да й ги подаря, нито да й кажа от кого са. Вледствие на всичко това, съм разочарована. Иначе комуникацията по телефон с флориста си беше топ. Жената е възпитана и приветлива.


Албена Керанова

Рейтинг : 5 от 5

Уникални букети и прекрасно аранжиране на цветя! 😊 Не на последно място отлично обслужване!


Boris Todorov

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте, искам да благодаря на Петя и екипа и за чудесно свършената работа по аранжировката на сватбената ми церемония. Всичко беше изпипано и изпълнено отлично по начина, по който желаех до най-малкия детайл. Препоръчвам да използвате услугите и, за всякакъв повод, ще останете доволни. 🙂💯


Ivan Alexiev

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно обслужване. Всеки един букет и аранжировка са страхотни. Винаги ще направят точно това, което искате, даже и по-хубаво. Цената е най-добра и всички останали бутици за цветя.


Жанета Борисова

Рейтинг : 5 от 5

Най-прекрасните букети! Винаги точни и коректни!


Ако знаете повече за Доставка на цветя FLOARTE

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Доставка на цветя FLOARTE, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Доставка на цветя FLOARTE