Дрийм хаус

  • улица „Алабин И. Вл 50, 1000 София център, София, България
  • +359 2 980 8163

Работно време Дрийм хаус

  • понеделник: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Дрийм хаус

(Общо гласували : 421 - Рейтинг: 4.5)

Martin Arsenov

Рейтинг : 5 от 5

Много вкусно, ниски цени, добро обслужване...


Дейвид Любенов

Рейтинг : 3 от 5

Персоналът е изключително любезен и услужлив, на тях лично им давам 10/5, уникални, да продължават все така! Храната е добра, особено за цената. Отношението храна/качество е презадоволително. Обстановката в заведението е сладка, приятна, отпускаща, нищо официално. Персоналът те кара да се чувстваш все едно си вкъщи. Нещото което ме кара да оставя тази "средна" оценка, ( която мисля че е малко или много незаслужена, понеже всичко мило което казах до сега е истина и би трябвало да получат по-добър рейтинг) е местоположението - едвам го намерих, а като намерихме входа и влезнахме в него заварихме поне 3-4 компании тинейджъри пушещи вътре (на затворено пространство). Също сградата в която се намира този сладък ресторант е малко или много мизерна, силно се надявам да се преместят или да ремонтират, понеже всичко си им беше на ниво! Препоръчвам за неофициални обяди със или без компания :)


Efrosina Gerascheva

Рейтинг : 5 от 5

Уникално вкусни рецепти. Малко неоткриваем,заведе ме приятелка,но вече е любимото ми място!


Todor Denchev

Рейтинг : 5 от 5

Винаги вкусна и здравословна храна🙂 Мястото е с вековни традиции, там е била странноприемницата до Южната порта на Сердика, заради която император Константин Велики(Вегетарианеца) е казвал: ,, СОФИЯ Е МОЯТ РИМ! "


Sabina Peycheva

Рейтинг : 5 от 5

Нетипично, но много приятно място с добра локация. Вкусно и интересно меню. Ниски цени за центъра на София. Усмихнат персонал и добро обслужване. Благодаря Ви, за страхотния обяд, Dream House! Определено ще стана чест посетител!


Ако знаете повече за Дрийм хаус

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дрийм хаус, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дрийм хаус