D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост

  • ул. „Поп Богомил“ 46, 1202 София център, София, България
  • +359 88 857 7677

Работно време D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 14:00 ч.

Отзиви за D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост

(Общо гласували : 34 - Рейтинг: 4.8)

Nedelina Konstantinova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително доволна съм от професионалното и коректно обслужване. Много добра комуникация. Ако имам нужда от помощ, ще се доверя отново на тях. Препоръчвам!


Симона Железчева

Рейтинг : 3 от 5

Плюс е това, че имат денонощно зъболекар. В неделя имах сериозна болка, реагираха доста бързо, почистиха зъба. Имам проблем с доста зъболекарски материали и споделих това на доктор Иванова. Тя каза, че няма проблем и ще предаде това на доктор Марков, но също и аз да му кажа и обясня. Първата среща с него мина ок, почисти каналите на зъба, обясняваше ми подробно какви материали използва. Следващото посещение обаче не го направи, изглеждаше все едно бърза. След снимката на зъба каза, че и зъбът до него има хронично възпаление. Когато го попитах за какво става въпрос, каза, че ще предаде на доктор Иванова и тя да ми обясни. През цялото време ми изглеждаше, че бърза. Може би се получава така, защото клиниката е възприела идеята за "разделение на труда", образно казано - един зъболекар чисти зъба (специалист ендодонт), друг прави пломбата. В крайна сметка след това посещение получих реакция към материала, с който бяха запълнени каналите. Не успях да се свържа два дни с доктор Иванова, също и с доктор Марков. Приеха ме някакви студенти в другия кабинет, които нито можеха да ми кажат доктор Марков с какви материали е работил, нито можеха да разпълнят каналите, само ми заявиха, че доктор Марков днес има много работа и няма как да ме приеме, а доктор Иванова може да ме вземе в 12.00 часа на обяд. Тъй като аз повече не можех да стоя с материала заради реакцията и заради това, че така или иначе нямаше да ми разпълва каналите този зъболекар, който ги е пълнил, прецених, че трябва да отида на друго място. Като минус мога да споделя и това, че не ми направиха снимка на зъба в началото на лечението, макар да разполагат с оборудване. Също така зъбът имаше дупка, а доктор Марков не го изгради. Впоследствие другите зъболекари казаха, че е желателно да се изгради с оглед това да не попадат слюнка, бактерии, микроби в каналите, докато се лекува и да са изолирани максимално добре. Разбира се и от естетична гледна точка, тъй като е преден зъб изглежда по-добре сега като е изграден.


Rad Rad

Рейтинг : 5 от 5

Това са най-добрите отношения и професионализъм, който съм виждал! Тези млади, талантливи хора са се доказали не веднъж. Не бих ви сменил, продължавайте все така и ще имате много успехи:)


Xristo Spasov

Рейтинг : 5 от 5

Синът ми беше с оток, който мислехме , че е от авти, но се оказа нещо различно🙂Много внимателни манипулации, добронамерено и подробно обяснени, на проблема от странана Д-р Иванова👌👍 надявам се бързо да отшуми, макар, че без антибиотик няма да се размине😉


Мари Миланова

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасни, млади специалисти, очарована съм от вниманието и прецизната им работа, благодаря на д-р Десислава Петрова, д-р Калоян Стойчев и д-р Констнантин Стойчев. Благодарение на тях вече ходя на зъболекар с удоволствие!


Ако знаете повече за D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до D.S.Dent Dental Clinic - Лъвов мост