Fibank

  • бул. „Драган Цанков“ 37, 1797 ж.к. Изток, София, България
  • +359 2 800 2020

Работно време Fibank

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Fibank

(Общо гласували : 56 - Рейтинг: 3.5)

pavel pavlov

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрата банка, на територията на България. Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам!


Ivan Stefanov

Рейтинг : 1 от 5

Ужасна банка!! Ужасно обслужване. Искам да закрия сметка - нееее, в събота сметки не закриваме. Арменския поп тогава не работи. Елате в понеделник. Пародия пълна.


Сергей Сербезов

Рейтинг : 5 от 5

Два-три пъти съм използвал услугите на този клон, без оплаквания, от Дървеница с метро. Хубаво шарят дърветата по Баба Марта...


Nakela Kolev

Рейтинг : 1 от 5

Досега не бях попадал на такава измамна и некадърна Банка. Като се започна с издаването на карта с грешно име, през некадърни служители, от кол центъра дори ми затвориха защото не могат да ми обяснят начислената лихва. Предлагат ти карта с 3 месеца без лихва, обещават ти ,че е така и на втория месец бам- лихва.Тя промоцията била до края март и лихвата дотогава била промоционална. Защо всички останали като ти предложат промоционална лихва е 3 месеца от сключването на договора.Вързали са си гащите , защото в договорите не се споменават промоционални условия с точни дати. Служителката след 40 минути чудене ми каза да изчакам, защото въпроса бил за кредитен консултант, добре че повишавам тон за да го извикат.Предлагат продукти, който дори не са тествани, да не говорим за грешките в приложението, който съвсем случайно са все да ти дръпнат некой лев. Със всички скриншоти и извлечения ми иде да ги осъдя, но ме посъветваха че е загуба на време и нерви. Та затова ако са ви мили парите, пазете се!


Angel Vuchev

Рейтинг : 3 от 5

Бях щастлив с банката в момента докато не разбрах, че тайно са ми са начислявали такси, за които не бях известен навреме. Процеса за закриване на сметката е дълъг и с постоянни опити за спъване, така че да не мога да си закрия сметката. Нямам впечатления с други банки в България, но не мисля, че са коректни спрямо други чуждестранни европейски банки които ползвам.


Ако знаете повече за Fibank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Fibank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Fibank