Fibank (FIB) Mall

  • бул. „Владислав Варненчик“ 186, 9009 ж.к. Трошево, Варна, България
  • +359 52 662 699

Работно време Fibank (FIB) Mall

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Fibank (FIB) Mall

(Общо гласували : 32 - Рейтинг: 2.4)

Мария Миткова

Рейтинг : 1 от 5

Аз наистина не мога да разбера как в този клон обслужва само един човек! Има едно момиче на гише, която работи с клиенти и една жена на касата, която си стои незнайно защо и не вика клиентите да ходят и при нея.Опашката е от вече сигурно 20 човека в събота, когато другите клонове във Варна не работят! Ами извинявам се, но наистина не е човешко!!! Наемете си персонал, ако нямате! И това не е само сега! И през седмицата е същото идвала съм към 18-19 ч. и чакам по близо час... Думи нямам!!! 😡😡😡


Nikolay Simeonov

Рейтинг : 5 от 5

Много любезен персонал. В мол варна нямаше много хора и става бързо. Таксите са по-добри от другите банки.


yordanka milkova

Рейтинг : 4 от 5

Махам една звезда, защото чаках на опашка права отвън.


Nakela Kolev

Рейтинг : 1 от 5

Досега не бях попадал на такава измамна и некадърна Банка. Като се започна с издаването на карта с грешно име, през некадърни служители, от кол центъра дори ми затвориха защото не могат да ми обяснят начислената лихва. Предлагат ти карта с 3 месеца без лихва, обещават ти ,че е така и на втория месец бам- лихва.Тя промоцията била до края март и лихвата дотогава била промоционална. Защо всички останали като ти предложат промоционална лихва е 3 месеца от сключването на договора.Вързали са си гащите , защото в договорите не се споменават промоционални условия с точни дати. Служителката след 40 минути чудене ми каза да изчакам, защото въпроса бил за кредитен консултант, добре че повишавам тон за да го извикат.Предлагат продукти, който дори не са тествани, да не говорим за грешките в приложението, който съвсем случайно са все да ти дръпнат некой лев. Със всички скриншоти и извлечения ми иде да ги осъдя, но ме посъветваха че е загуба на време и нерви. Та затова ако са ви мили парите, пазете се!


Julian Velikov

Рейтинг : 1 от 5

Ако госпожите, които работят тук, се научат да поздравяват и да се държат учтиво с клиентите, не мисля, че би навредило на някого. И със сигурност да се усмихват от време на време, не би било проблем.


Ако знаете повече за Fibank (FIB) Mall

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Fibank (FIB) Mall, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Fibank (FIB) Mall