Фокус - МЦ за очно здраве

  • ул. „Българска морава“ 123, 1303 София център, София, България
  • +359 87 869 9760

Работно време Фокус - МЦ за очно здраве

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Фокус - МЦ за очно здраве

(Общо гласували : 48 - Рейтинг: 4.9)

Todor Todorov

Рейтинг : 5 от 5

Наскоро посетих тази клиника за първи път. Имах записан час за годишен медицински преглед при Д-р Янита Цанкова. Д-р Цанкова работи с направления от личен лекар. Беше изключително учтива и внимателна. Такива качества забелязах като страничен наблюдател и в други лекари работещи в тази клиника докато общуват с техни пациенти. Д-р Цанкова ми направи следните изследвания: 1. Безконтактно измерване на вътреочно нялягане 2. Измерване на рефракция 3. Измерване дебелина на роговицата 4. Измерване острота на зрението 5. Скенер 6. Преглед на очни дъна Предишният ми работодател предлагаше допълнително здравно осигуряване и годишните медицински прегледи организирани от застрахователното дружество включваха само изследвания 1, 2 и понякога 4. Типа на изследванията зависи от конкретното състояне на даден пациент и може да се различават при отделните пациенти. В моята професия има голямо натоварване на очите и детайлната диагностика на тяхното състояние е изключително важна за да се вземат навремени мерки при необходимост. Бих желал да изкажа благодарност към Д-р Цанкова и нейните колеги за тяхната отдаденост към техните пациенти.


Boris Tsvetanov

Рейтинг : 5 от 5

Днес бях за пръв път в тази клиника и със сигурност ще дойда пак ако ми се наложи. Страхотни професионалисти! Спазват резервираното време, персоналът е учтив, чисто е. Бях на контролен преглед при доктор Илиева, която внимателно ме прегледа и ми обясни всяко едно нещо, отговори на всеки един въпрос и при това без да бърза - нещо което не ми се беше случвало досега в други клиники. Перфектно отношение към пациентите!


Dilyana Koleva

Рейтинг : 5 от 5

Много благодаря за внимателния, обстоен преглед и доброто отношение на д-р Налджиева и специалистите в центъра. Бих ви посетила или препоръчала отново! Клиниката работи с НЗОК, добре оборудвана и чиста, a екипът e много отзивчив. Пожелавам ви успех в мисията!


Harizanova 48 Harizanova

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря Ви за високия професионализъм, изключителното внимание и сърдечното отношение. Пожелавам на целия екип здраве, радост и щастие. Бъдете все така всеотдайни.


Кина sotirova

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на екипа за вашата работа професионализъм. Отношението към клиентите е прекрасно


Ако знаете повече за Фокус - МЦ за очно здраве

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Фокус - МЦ за очно здраве, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Фокус - МЦ за очно здраве