FOX Rooms Aparthotel

  • бул. „Митрополит Методи Кусев“ 12, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 221 0000

Отзиви за FOX Rooms Aparthotel

(Общо гласували : 338 - Рейтинг: 4.7)

Цветина Карапанчева

Рейтинг : 3 от 5

Чисто и приятно като атмосфера в стаята, но телевизорът им не работи. Явно са сметнали, че това не е важно за гостите, да могат да си пуснат телевизия.


Ivan Marinov

Рейтинг : 5 от 5

Супер красиво, уютно и чисто! Препоръчвам с две ръце!


Симона Бориславова

Рейтинг : 5 от 5

Приятно, уютно, чисто, ново, любезен персонал, топла стая, удобно легло и нормална цена. Нямам забележки. Бих посетила отново!


Борислав Богданов

Рейтинг : 5 от 5

Бяхме в гости на 9 и 10.04.21г. Страхотен хотел, много удобно местоположение. Всичко е в Арт стил. Модернистично. Чисти и приятни стаи. Невероятно дружелюбни и приятелски настроен персонал. Препоръчвам.


Radostin Kasarov

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен хотел, в който се чувстваш много приятно. Интериора е уникален. Чисто,приятно и тихо,което спомага за добрата почивка и добър сън. Посрещат те с усмивка и предразполагат за добрата почивка още в самото начало преди да бъдеш настанен. Бих се върнал отново. За мен е фаворит в Стара Загора. Благодаря Ви!!!


Ако знаете повече за FOX Rooms Aparthotel

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за FOX Rooms Aparthotel, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до FOX Rooms Aparthotel