Фурна Феникс Стара Загора

  • булевард „Цар Симеон Велики“ 157В, ул. „Подполковник Калитин“ 49, 6009 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 774 9652

Работно време Фурна Феникс Стара Загора

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Фурна Феникс Стара Загора

(Общо гласували : 130 - Рейтинг: 4.6)

Vera Zhelyazkova

Рейтинг : 2 от 5

На Велики четвъртък минах да купя 1 козунак да го опитаме, нямаха налични! Работата ставаше само със записване.. Обаче аз сега го искам, за днеска да го ям, не за Великден.. За един козунак да се записвам? .. Ама в кой век сме... Хората се редяха на опашка да чакат и да си губят времето , за да им се съобщи (както и на мен) , че козунаци НЯМА и размахваше една офърфулена тетрадка, че не можела да записва повече, щото няма да успее.. Разбирам суматохата около Великден и хората, които поръчват по 5-10-20 козунака, но има и такива като мен, които искат в момента да си купят, само един.. Почувствах се дискриминирана.. Това бе първата ми среща с обслужването, до вкуса на изделията им - така и не успях да стигна!


niki ilieva

Рейтинг : 4 от 5

Хлябът си е хляб 🍞 "Хлябът на същият днес.'' Бъдете живи и здрави, от работниците до собственика,без хляб и богатият не може да се нахрани.☺️


toni montana

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрите!!! Изключително качество на продуктите.Днес за пореден път съм много доволна.Желая ви успех и много клиенти.


Огнян Велков

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам пекарната, с години съм неин клиент. Все същото добро качество!!


Daniel Yourdanov

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно качество, разнообразни продукти! Препоръчвам пекарната, с години съм неин клиент. Все същото добро качество, предлагат голямо разнообразие, включително сурово тесто за пици, готови блатове за пици, месеници, закуски и какви ли не видове хляб. Предлага се и машинно нарязване на хляба. Персоналът е учтив и отзивчив, може да се направи и предварителна поръчка за разнообразни печива.


Ако знаете повече за Фурна Феникс Стара Загора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Фурна Феникс Стара Загора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Фурна Феникс Стара Загора