ГАЛИКС

  • ул. „Индустриална“ 8, 6006 Южна промишлена зона, Стара Загора, България
  • +359 88 955 5899

Работно време ГАЛИКС

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ГАЛИКС

(Общо гласували : 66 - Рейтинг: 4.4)

Virdzhinia Hristova

Рейтинг : 3 от 5

Магазин с голям избор, обаче най-несполучливата ни покупка от всички, бе бебешката количка от този магазин. Зимния кош добре, летния сложихме ли го-тотал щета, нисък, трябва да клекна, за да дам водичка примерно, постоянно вдигам височината, той сам пада, падат му болтовете от двете страни на сенника, бебчо се изхлузва, коланите не държат, трябва да ги връзваме на възели, доста мога да напиша, така че, мисълта ми бе, като купувате количка от магазин Галикс, много да внимавате с избора си. Да, има страхотно много неща, но ние не случихме на количка и то срещу не малката сума от 1200 лв. за количка, която се чупи и не ни е взаимно удобна с бебчо, буквално стои сгънат и не иска в нея. Текстилът, който предлага магазинът е много хубав, от чаршафи, дрешки и матрак сме много доволни, кошарата се разпада от време на време някой дъска, но това не е от съществено значение.


Julia Prokopieva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно обслужване, много добре зареден магазин.


Pavel Rusev

Рейтинг : 1 от 5

Не е нормално магазинът да не работи в неделя !


Красимир Кръстев

Рейтинг : 4 от 5

Голямо разнообразие от стоки за детето. Отзивчив и любезен персонал. Препоръчвам!


Свилена Михайлова

Рейтинг : 5 от 5

Искам да изкажа безкрайното си разочарование към ГАЛИКС, и по-точно от магазина и персонала във гр. Варна. Изключително некоректни и безскрупулни хора. И за да има яснота за казуса, ще разкажа накратко. Ден или два преди края на месец май, заедно с мъжът ми запазихме и капарирахме определен модел количка, като уточнихме с продавач-консултанта, че ще я вземем през средата на месец юли. Той упорито ни уверяваше, че няма проблем, да не се съмняваме в коректността им и, че когато и да отидем количката ще е там по-рано и "ще ни чака". Около 10 юни въпросното момче от магазина се обади и каза, че количката вече е в магазина и когато желаем можем да отидем и да си я вземем, и че не е задължително да го правим преди уговорената дата, така или иначе количката ще се пази. Но какво се случва...След като ние спазваме уговорената дата, и отиваме за да си вземем количката, момчето (което всъщност беше колегата на"нашия консултант") ни съобщава, че всеки момент очаква доставка на камион с колички и е видимо притеснен от нашето посещение в магазина и желанието ни да си получим количката. В крайна сметка за нас става ясно, че нашата количка е продадена, без наше знание и съгласие и трябваше да стоим и чакаме камиона около 40 мин., а да не пропускаме и факта че в момента съм бременна в 9-ти месец. При доставката, освен всичко се оказва, че количката ни не е тази, която сме харесали и капарирали, а е модел който се различава от "нашия". След целият този цирк и жалки, лъжливи опити от страна на онова момче да ни убеди, че това е нашата количка и безмълвие относно това защо е продадена, ние си тръгнахме обидени, разочаровани и огорчени. Бяхме отписали това като ангажимент, бяхме спокойни че имаме количка и разчитахме на коректността на тези хора, но уви. С моят мъж си обещахме никога повече да не се връщаме в този магазин, както и да разкажем на всички наши близки и познати за "прекрасното отношение" на магазин Галикс - гр. Варна.


Ако знаете повече за ГАЛИКС

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ГАЛИКС, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ГАЛИКС