G&D coffee

  • ул. „Цар Иван Шишман“ 81, 6000 Център, Стара Загора, България
  • +359 89 938 5034

Работно време G&D coffee

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:30 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за G&D coffee

(Общо гласували : 247 - Рейтинг: 4.8)

Ivailo Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Мястото е на самообслужване. Има отделен сектор за пушачи, нещо като тераска. Предлагат се различни закуски, снаксове и напитки. Интереорът е насочен към лятото в морска Гърция, много свежо. Доволен съм от обслужването и цените.


Росен Божинов

Рейтинг : 5 от 5

G&D coffee Георги: Идеята за кафето дойде от престоя ни зад граница. Живяхме дълго време на Миконос в Гърция и там имаше много такива семейни, уютни места. Искахме да го направим различно от останалите заведения в Стара Загора и се надявам да се е получило. Искахме хората да усещат мястото, все едно са си у дома. Прозорчето с капандурите има интересна история - носихме го с автобуса през целия път, защото искахме да си имаме нещо автентично. Там не се използват алуминиеви дограми, а всичко е направено от дърво. Издържа много повече на сол и влага. Сега, когато отварям прозореца, се пренасям там. Има един старинен фенер, който също е от там и си го запазих. Хората, които идват за първи път са очаровани. Много им харесва и се връщат пак. За нас това е знак, че си вършим работата добре. Предлагаме фрешове, шейкове, закуските си ги поръчваме. Вече предлагаме и гофрети. Студено еспресо ми е любимото. Предпочитано е и от доста млади хора, които са склонни да опитват новото и различното. Посещават ни чужденци. Много гърци има от тях, на които им напомня за там. Ние се радваме на малките неща и именно с този подход се опитваме да зарадваме и нашите клиенти. Пожелавам ви успех.


Venelin Dobrev

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто капучино в Стара Загора! The best cappucino in Stara Zagora!


Ali a

Рейтинг : 5 от 5

Best Coffee in Stara Zagora -


Росен Минчев

Рейтинг : 5 от 5

Предлагат качествено кафе, сладки и сандвичи. Към кафето предлагат минерална вода безплатно.Любезен персонал.


Ако знаете повече за G&D coffee

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за G&D coffee, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до G&D coffee