Грийн Дели

  • бул. „Александър Стамболийски“ 31 A, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 756 6060

Работно време Грийн Дели

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 17:30 ч.

Отзиви за Грийн Дели

(Общо гласували : 804 - Рейтинг: 4.4)

Stefan Stefanov

Рейтинг : 5 от 5

Изключително чисто и уютно място. Наистина хигиената е на максимално високо ниво. Приемат се плащания с безконтактни карти. Музиката е приятна, спокойно е и много уютно. Напитките са страхотни, кейковете също изключително качество на нормални цени. Поздрави и много успехи!


Ingeborg Bratoeva

Рейтинг : 3 от 5

Здравословна алтернатива на близките Happy и KFC. Вкусни супи, разнообразни салати, чудесни десерти, богат асортимент от чайове и висококачествено кафе. Може да се купува храна за вкъщи. Известено неудобство от твърде тясното пространство. И още по - неприятно -- рап музиката, която ечи над главите на клиентите. Освен просташкото озвучаване, рапът нещо не се връзва с цялата екология на заведението. В тоалетната липсва тоалетна хартия.


Sunny Sunny

Рейтинг : 4 от 5

Приятно е. За заведение от този тип - нещо като закусвалня, е скъпо. Сандвичите са по 6-7 лева, супите средно 5 лева, салатите около 7 лева и в този диапазон. Храната е вкусна, но ако си хапвате както трябва, не можете да се нахраните така че да не огладнеете след 2-3 часа. По- скоро е за междинно хранене.


Tedi B.A

Рейтинг : 2 от 5

Попринцип харесвам мястото, но това, което ми направи изключително лошо впечатление при последното ми посещение беше, че заведението се е пререгистрирало като магазин за готова храна или нещо от сорта. Това е за да не изискват сертификат, което е супер. Но съответно не може да се консумира на място. Ок, но не може и да се ползва тоалетната. При тези високи цени за храна, не можеш да ядеш там, не можеш да ползваш тоалетна, значи трябва храната да е буквално гурме. А не е кой знае какво. Продавачката с 300 зора ми разреши да ползвам все пак тоалетна, при положение че видя, че съм в напреднала бременност. Разбирам правила , ограничения и тн, но първо съотношението цена/ продукт не е адекватно, второ все пак сме и хора, понякога в деликатно положение с неотложни нужди.


Maia Valkova

Рейтинг : 5 от 5

Тук правят най-вкусния зелен чай в София!


Ако знаете повече за Грийн Дели

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Грийн Дели, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Грийн Дели