Халбите

  • ул. „Неофит Рилски“ 72, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 873 7786

Работно време Халбите

  • понеделник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Халбите

(Общо гласували : 2308 - Рейтинг: 4.3)

Daniel Tserovski

Рейтинг : 3 от 5

Приятна бирария в центъра на София! Далеч по уютна е от тази на ул. "Три уши", където е толкова шумно, че трудно можеш да се чуеш със събеседниците си. Обслужването е супер! Винаги много ми е харесвало разнообразието и от наливни, и от бутилирани бири в "Халбите". Единствената ми забележка е към кухнята, която е хем бедна и еднообразна, хем крайно посредствена.


George Mindov

Рейтинг : 5 от 5

Чудесна 🍻 и отлична кухня, единствения недостатък е, че през лятото на външните маси се обслужват до 22ч., заради живущите наоколо, което е неизбежно. Препоръчвам


Ana Valeva

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна! Адекватни цени, вкусна храна, приятна обстановка - това му трябва на човек. Персоналът е отзивчив, а това, че подкрепят културата имайки щанд със списания тип “Програмата” носи бонус точки. Важна препоръка: дадоха ми пластмасова сламка - има забрана за тях от 3.07.2021 г. Незаконно е да се използват. Надявам се да ги премахнат и ще следя за това при следващото си посещение.


Viktor Stoev

Рейтинг : 5 от 5

Много добро място за бира. Голям избор от крафт бири, както и предлагат тяхна. Порциите са големи като цените са повече от добри. Обстановката е приятна и спокойна. Обслужването е бързо и любезно. Определено ще го посетим отново.


Йордан Апостолов

Рейтинг : 5 от 5

Готвят страхотно, има обедно меню, не е кой знае колко скъпо, персонала е любезен, градината в приятна. Има голям избор от бири. Опитайте бира Кроненбург, няма да сгрешите.


Ако знаете повече за Халбите

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Халбите, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Халбите