Hali Sofia Markets

  • бул. „Княгиня Мария Луиза“ 25, 1000 Център, София, България
  • +359 2 917 6106

Отзиви за Hali Sofia Markets

(Общо гласували : 129 - Рейтинг: 3.6)

Deni zeichnet

Рейтинг : 5 от 5

Много сме доволни! Намерихме красива абитуриентка рокля. Шивашките допълнителни услуги бяха безплатни и на следващия ден гориво. Много мило обслужване! Добри цени! Много сме доволни!


Петър Иванов

Рейтинг : 1 от 5

Здравейте хора.Искам да споделя с вас впечатленията си от това наистина,прекрасно и незабравимо за мен място.Красота,красота,красота само това мога да кажа за това което видях в един от символите на София. Прави впечатление чистотата и много добре поддържаните търговски обекти,които тук наистина са в изобилие. Но най много ме впечатли пирата от галерия Арт който буквално изглежда като жив.Друго също много интересно е щанда за скъпоценни и полускъпоценни камъни.Но може би най добре е ако имате време и възможност сами да отидете и видите това чаровна място.


Людмил Ранев

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление запустяло вече място .. изглежда изключително неподдържано и мръсно. Единствено самата сграда и архитектура са красиви . Нямате работа там освен ако не работите наблизо и си взимате обяд от някое от заведенията (ако работят още когато четете този пост)


Mirela Vasileva (UniversalSunshine)

Рейтинг : 4 от 5

Известен столичен мол. Тук могат да се намерят всякакви магазини. След пандемията е трудно влизането дори само да се използва тоалетната. Аз лично харесвам щанда за кристали, за българска козметика и парфюми, щанда за колани и портфейли, за висулки и сребро.


Yavor Kovachev

Рейтинг : 2 от 5

Това място е станало ужасно. Спомням си преди години как беше оживено, имаше и добри щандове , всичко работеше, а сега е едно мъртво място. Разочарован съм.


Ако знаете повече за Hali Sofia Markets

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Hali Sofia Markets, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Hali Sofia Markets