Хамбургери Кристал

  • ул. „6-ти Септември“ 2А, 6304 Хасково Център, Хасково, България

Работно време Хамбургери Кристал

  • понеделник: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • събота: 9:30 ч. – 21:30 ч.
  • неделя: 9:30 ч. – 21:30 ч.

Отзиви за Хамбургери Кристал

(Общо гласували : 269 - Рейтинг: 4.3)

Radostina Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно обслужване! Персонала май го избират по антипатичност и без никакви обноски. Потресно е отношението на продавачките и от години е така. Жалко за вкусната храна, ако можех за персонала да дам 0 звезди, пак щяха да им са много. Не бяхме ходили с години там, преди седмица отидохме да си поръчаме така любимата ми принцеса с кайма, картофки от горе и бял сос. На момче преди нас му объркаха студения чай у вместо горски плод му дали нещо друго. То любезно помоли да му го сменят, а продавачката като му изкряска, “Ами да нямам 100 ръце!” (Това и бяха буквално думите) , вместо да се извини за грешката и просто да го помоли за една секунда за да го смени. Останахме потресени. Дойде нашия ред и с голяма неучтивост ми заяви че принцесите нямали картофи. Не виждам какъв е проблема да бъдат добавени, след като и казах да си ги платя, не искам да ми ги подарява, тросна ми се че нямало как да ми ги хване. Предложих да ми хване втора принцеса и вместо нея да ми сложи картофи. Думите и бяха “Ми не знам на къв взик да ви кажа че няма как да ви хвана картофите. Казано ми е да ме слагам картофи на принцесите и Ей го на имам камери над главата и ме следят дали слагам. “ Останахме крайно разочаровани. Много жалко че има толкова много хора, които имат такава нужда да работят а нямат тази възможност , а такива неблагодарници седят и се репчат срещу клиента щото два дена ги били скъсали от работа. Ами цяла пандемия искаме да работим, а сега се оплакваме и си го изкарваме на клиента. Госпожо, ами седете си в къщи и дайте шанс на някой, който се нуждае да работи и те обслужва с усмивка, та да ти е кеф да си поръчаш за ядене. Там та никига не ни обслужиха с една усмивка. Егати персонала.


Петър Петров

Рейтинг : 5 от 5

Емблематичните за града джобове, хамбургери и принцеси от Кристал! Всеки местен ги знае, а ако сте гости на града и не сте яли от Кристал - не сте били в Хасково! (Шега, разбира се) Очаквайте джоб (широк хамбургер с две отделения за пълнеж) с пресни зеленчуци като краставица, домат и зеле, солидна доза истински пържени картофи (не са бланширани) и колбас или веган опция по избор. Ммммм, вкусотия! П.П Задължително питайте за великия им бял сос!


kristytodd todd

Рейтинг : 5 от 5

Помня тези хамбургери още, когато бях дете. Най-вкусните и най-големи хамбургери..


Katrin Martinova

Рейтинг : 5 от 5

Такива хамбургери другаде никъде няма. Размерът на този джоб с шницел е такъв, че едва стигнах до шницела и вече се бях наяла. За цената от 3.80 получаваш нещо, което реално струва 3 пъти по толкова. Не знам как изкарват пари, но си заслужават. С две ръце препоръчвам!!


Красимир Кръстев

Рейтинг : 3 от 5

Отдавна не бях ял джоб от "Кристал" , джобът не беше този който си спомням от това място , чаках 30 мин. за два джоба. Персоналът просто не си даваше никакъв зор , един джоб 5-10мин. Така клиенти не се печелят, иначе да , не са лоши , НО...


Ако знаете повече за Хамбургери Кристал

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хамбургери Кристал, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хамбургери Кристал