Хипермаркет КРЕЗ

  • ул. „Христо Касабвелев“, 4400 Пазарджик, България
  • +359 700 80 030

Работно време Хипермаркет КРЕЗ

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Хипермаркет КРЕЗ

(Общо гласували : 3956 - Рейтинг: 4.5)

Martin Popov

Рейтинг : 4 от 5

Чудесен магазин,доста добре зареден със стока.Може би заради част от нелюбезният персонал не бих дал 5 звезди,но като цяло е доста добър магазин 👍


Georgi Ivanov

Рейтинг : 1 от 5

Грубо, неадекватно и некомпетентно обслужване и отношение към клиента от страна на служителите и заместник управителката! Отвратен съм! Изгубихте ме като редовен клиент. За радост в Практикер персоналът беше изключително любезен и отзивчив и не бях подложен на тотално унижение като в хипермаркет "КРЕЗ". Няма да е лошо да се учите от тях!


MegaMaringo

Рейтинг : 1 от 5

Закупих моторна пръскачка, на брошурата на крез гаранцията е 3 години,на информацията ми писаха 2 години гаранция, като ми обясниха,че 3 години дава производителя ,а те 2 години и толкоз. За мен лично това е некоректно и подвеждаща практика.На информацията една жена и тя се оплака за подобно подвеждане. Изводите си ги направете сами.При налични 3 магазина в Пазарджик....


Десислава Герова

Рейтинг : 5 от 5

Чудесен магазин, много добре зареден, лесно за пазаруване, защото имат голям брой любезни консултанти, които винаги помагат, насочват и дори дават полезни съвети за стоката, която сте избрали.


Kaboombaby

Рейтинг : 5 от 5

Богат асортимент, удобно работно време, задоволителни цени. Единствен недостатък е огромната площ за ходене за да намерите нещата които ви трябват.


Ако знаете повече за Хипермаркет КРЕЗ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хипермаркет КРЕЗ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хипермаркет КРЕЗ