Хлебарница Капана

  • пл. „Капана“ 6, 4000 Капана, Пловдив, България
  • +359 88 880 5607

Работно време Хлебарница Капана

  • понеделник: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Хлебарница Капана

(Общо гласували : 328 - Рейтинг: 4.6)

Svetoslav (LocalGuideBG.com)

Рейтинг : 5 от 5

Много разнообразни сладкиши като бабка, милфьой, датски кроасани, различни тартове и др, които няма да откриете другаде в Пловдив. От солените опитайте крок мадам, английски мъфин. Кроасанът с бадем и еклерите им са фантастични! п.с. Не приемат картови плащания


Alev B.

Рейтинг : 2 от 5

За мен е абсолютна загадка как и защо тази пекарна има толкова добра репутация сред пловдивчани. Витрините са буквално празни, а наличните предложения са меко казано "разочароващи". По сух и безвкусен морковен кейк не съм опитвала. А млечната пита наподобяваше на лошо направени макарони на фурна в детска градина. Получава две звезди само за доброто обслужване. Излишно е да коментирам цените предвид качеството, което се предлага.


Габриела Михайлова

Рейтинг : 4 от 5

Опитайте кроасаните - страхотни са, пухкави, хрупкави и винаги пресни. Все пак да спомена един кроасан е 3.50лв, но си заслужава. Сандвичите са малко твърди, но пък вкусни - за жалост не ги топлят. Обслужването на касата не е много дружелюбно и кафето не е никак хубаво. Но въпреки това само заради кроасаните и обстановката бих се върнала.


Petya Rumieva

Рейтинг : 5 от 5

Много приятна обстановка, вкусни и пресни печива и сладкиши. Разполага с място за сядане, но може и да се поръча за вкъщи. Персоналът беше много учтив и усмихнат.


Violeta Minkova

Рейтинг : 3 от 5

Най-вкусният кроасан с бадемов крем! Чудесно обзаведена пекарна, чиста, приятна, климатизирана! Голям асортимент... Но ужасно неприятно обслужване - не говорим за липса на усмивки, става дума за пренебрежителни жестове в самото обслужване. Затова махам две звездички, недопустимо е!


Ако знаете повече за Хлебарница Капана

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хлебарница Капана, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хлебарница Капана