ХлябиSoul

  • ул. „Порто Лагос“ 1, 1463 Иван Вазов, София, България
  • +359 87 880 6808

Работно време ХлябиSoul

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:30 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ХлябиSoul

(Общо гласували : 294 - Рейтинг: 4.7)

Hristian Kuyumdzhiev

Рейтинг : 5 от 5

Еклерите са едни от най-добрите които съм опитвал. Пробвах 3 варианта и белият шоколад с малина ми хареса най-много. Има маси за хапване на място. Предлагат и разнообразие от хляб и различни печива. Бих дошъл отново.


Nikola Naumovski

Рейтинг : 1 от 5

Това е парче от тортата за рожден ден на детето ми. 70лв за бишкоти напоени в компот от праскови, заквасена сметана и крема сирене почти директно от кофичката. Евала за смелоста и наглоста да продавате нещо което прилича на торта която набързо си сглобил с продукти от магазинчето когато са те изненадали гости. П. С. на вкус е отвратителна…


Maistor - BG

Рейтинг : 5 от 5

Вкусен и полезен хляб, разкошно място за кафе и чудесна обстановка. Тортичките са вкусни и персонала е чудесен. Една от водещите пекарни в София с чудесен хляб, банички и всичко приготвено вътре. Препоръчвам.


Just Comutter

Рейтинг : 5 от 5

Най-невероятния хляб, който съм опитвал изобщо! С прекрасни шуплички отвътре и хрупкава, жилава коричка! Тортите и еспресото също са им невероятни.


Русен Борисов

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам тази пекарна ако искате да си вземете задължително хляб за вечерта или сте гладни и искате да хапнете. Два пъти я посетихме,като и двата пъти нямаха никакъв хляб,а беше още ранен следобед(14 - 15 часа). Успяхме поне единия път да пробваме киш с гъби,който беше доста солен и изсъхнал. Възможно е да е бил от предния ден,но ако е така,смятам за редно да ни предупредят. Опитахме и от тортите,които не бяха лоши,но не бяха нищо особено. Момичетата на касата бяха любезни,но доста хаотични и разсеяни в действията си.


Ако знаете повече за ХлябиSoul

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ХлябиSoul, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ХлябиSoul