HomeMax

„Баумакс България“ ООД е част от най-голямата австрийска верига магазини от типа направи си сам, с представителствав осем страни от Централна и Източна Европа. В България е от края на 2006 година, като търговския старт е с откриването на първия магазин в Пловдив през пролетта на 2008 година. Същата пролет се открива и магазин в Стара Загора. След което в рамките на пет години отварят врати още шест в градовете Бургас, Плевен, Русе, Варна и два в София.През есента на 2014 собствеността се сменя и вече е изцяло българска. От пролетта на 2015г., магазините bauMaxx оперират на родния пазар под ново търговско име HomeMax. Веригата предлага голямо разнообразие от продукти - повече от 70 000 на достъпни цени, разделени в няколко категории: строителство, интериор, декорация, техника/инструменти, всичко за градината и др. Богатият асортимент се допълва от съвкупност от допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, гаранция за връщане, безналично плащане, кредитиране, транспортни услуги, топло и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и др.Освен към големи и малки строителни фирми и домашни майстори, веригата вече е насочена към крайните потребители. Клиентите могат да се възползват от готови решения за дома – от 3D проектиране на кухня и баня до цялостното им обзавеждане. Да закупят за своите домакинства мебели, бяла и черна техника, текстил и аксесоари.  

Най-оптимални маршрути:

Градски транспорт

Автобус  78 – кв. Враждебна - пл. Централна Гара. Слезте на спирка „Разклона за кв. Враждебна“ – 5 минути пеша до магазина.

Тролейбус  1 – Пета градска болница - ж. к. Левски Г. Слезте на спирка „ж. к. Левски Г“ – 7 минути пеша до магазина.

Междуградски транспорт

Автобус  12 - с. Долни Богров. Слезте на спирка „Разклона за кв. Враждебна“ – 2 минути пеша до магазина.

Автобус  14 – Гара "Искър", Казичане. Слезте на спирка „Разклона за кв. Враждебна“ – 2 минути пеша до магазина.

Автобус  119 – кв. Ботунец. Слезте на спирка „Разклона за кв. Враждебна“ – 2 минути пеша до магазина.

Работно време HomeMax

  • понеделник: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 20:00 ч.

Ако знаете повече за HomeMax

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за HomeMax, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до HomeMax