Хотел “Акрополис”

  • бул. „Христо Ботев“ 17, 4404 ж.к. Запад, Пазарджик, България
  • +359 34 451 045

Отзиви за Хотел “Акрополис”

(Общо гласували : 257 - Рейтинг: 4.3)

Desislava Toneva

Рейтинг : 1 от 5

Обадих се, за да запазя една стая за двама възрастни + едно дете на 3 годинки и от там ми беше заявено, че детско легло/кошара няма и ако искам трябва да си доплатя 20лв, за да ми сложат разтегателно. По същото време в сайта им (днешна дата 08.09.2021г.) е написано следното, цитирам: "Настаняване на деца и допълнителни легла - Безплатно! Всички деца от 0 до 3 години остават безплатно на детски легла. Всички по-големи деца или възрастни се таксуват допълнително на нощ. Максимум капацитет от допълнителни легла/бебешки легла в стая e 1бр. ". Аз се обадих повторно на жената и ѝ прочетох цитата от сайта на хотела и тя ми каза, че неможе да направи нищо по въпроса, защото в момента няма такова легло в хотела и ако искам детето може да спи между нас, а ако искам допълнително легло (голямо) ще трябва да си платя още 20лв. След 5 минуно спорене по телефона жената реши, че те НЕлъжат хората и няма как да ми помогнат повече и ми затвори телвфона най-демонстративно, като ми предложи, детето да спи между нас.... За мен това е абсолютна лъжа и ненормално отношение! Всеки да си вади изводите сам за себе си. 👎


Александър Калбуров

Рейтинг : 5 от 5

Приятно място за отдих


Ros Kam

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът скромно се представя с 1 звезда, но за категорията си бих казала, че е много добър - стаята е чиста и уютна, имаше хубава топла вода през цялото време, така че - доволна съм и не съжалявам, че отседнах тук.


Radka Stancheva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен хотел. Има всичко необходимо за приятен престой. Чистотата е на високо ниво. А собствениците се грижат за спокойствието и удобството на гостите. Горещо препоръчвам!


Tsvetelina Neycheva

Рейтинг : 1 от 5

Не съм доволна. Собственика е много не очтив.


Ако знаете повече за Хотел “Акрополис”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел “Акрополис”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел “Акрополис”