Хотел „Дружба“

  • улица „Самодивско цвете 8-10, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 87 866 1560

Отзиви за Хотел „Дружба“

(Общо гласували : 209 - Рейтинг: 4)

Gabriela Merdzhanova

Рейтинг : 1 от 5

Банята беше мизерна - стар и раждясал душ, косми по мивката, половин ролка тоалетна хартия (явно останала от предишни клиенти). В хотел, в който предлагат басейн е необходимо в стаята да има място, на което да си простнеш кърпа, бански... Такова липсваше. Обслужващият персонал е некомпетентен, част от него - неучтив. Непрофесионално отношение от всички. В сайта пише, че стаите са с климатик, такъв имаше само в няколко от стаите. Цените в сайта не отговарят на цените на рецепция. Не бихме посетили отново.


Светлозар Йорданов

Рейтинг : 1 от 5

Високи цени, като за ***** звезден хотел, а само ** звезди. Тесни стаи и кофти разположени мебели. Баните са малки, душа тече срещу тоалетната хартия, обслужването е добро.


Ивайло Иванов

Рейтинг : 1 от 5

Здравейте, Аз не съм особено очарован най-вече от чистотата и оборудването на стаите, леко занемарено, малки стаи, малки бани и т.н. Мястото е ок, но не е поддържана хотелската част. За тези цени на нощувката мисля че може да се предложи нещо повече за клиентите


Елена Маркова

Рейтинг : 4 от 5

Добро обслужване.Красиво и добре поддържано.


Nadejda Zareva

Рейтинг : 5 от 5

Това място те печели от първото посещение. Тихо, чисто, удобно. Идеално за семейства с деца. Естествена сянка от дървета. Ресторант с хубава кухня, достъпни цени! Любезен персонал. Препоръчано!


Ако знаете повече за Хотел „Дружба“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел „Дружба“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел „Дружба“