Hotel Oazis

  • бул. „Г.С.Раковски“ 10, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 38 663 248

Работно време Hotel Oazis

  • понеделник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Hotel Oazis

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 4.1)

stars family

Рейтинг : 5 от 5

Коректно от резервация, до предлагане и напускане. Много удобна и централна локация, а същевременно не е шумно. Хотелът е чист, с всичко необходимо в стаята и в банята. Имаше добър интернет. Цената е атрактивна. Ако сте с кола, не се предлага паркинг, но има платено паркиране с автомат на улицата пред хотела, лесно е. Цената е 1 лв. на час, а платената зона е до 17 ч. Намерете си монети, не връща ресто и не работи с банкноти. Пешеходната зона е на 50 м. Наоколо има много и всякакви магазини. Ако обичате готвена храна, наблизо има дневна, атрактивна закусвалня " Ана Мария" .


Надежда Георгиева

Рейтинг : 5 от 5

Приятно, уютно и удобно. В центъра на града, много подходящо за преспиване, ако сте по работа или посещавате града за разглеждане на забележителности наоколо. Много любезно обслужване. Изключително сме благодарни на рецепционистите, които ни бяха пуснали плащане за синя зона, за което ние не бяхме съобразили. :-)


Cvetelin Zdravkov

Рейтинг : 5 от 5

Много приятно и тихо място, любезен персонал и хубави стаи. Продължавайте все така


Lubi Mtkova

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам този хотел. Ужасна миризма на цигари, която се усеща и в завивките. Пуши се дори и в коридорите! По време на престоя ни имаше шумни гости които си правиха парти с чалга. Дори и след нашето оплакване те продължиха. Климатика е адски шумен, възможно най-ниския клас на пазара. Изолацията в хотела липсва, вратите на стаите са врати, които се ползват за баня. Не са подходящи за външни врати и на практика всичко се чува. Ужасен, смърдящ, не знам как това недоразумение може да се нарече хотел. По-скоро е пансион. В допълнение хотела няма пос терминал, което е бедопустимо+


Костадин Стоянов

Рейтинг : 4 от 5

Добро хотелче! С доста интересни места около него!


Ако знаете повече за Hotel Oazis

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Hotel Oazis, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Hotel Oazis