Хотел "Ровно"

  • ул. „Цар Александър II“ 70, 3700 Химик, Видин, България
  • +359 94 990 990

Отзиви за Хотел "Ровно"

(Общо гласували : 807 - Рейтинг: 3.7)

Yanko Yankov

Рейтинг : 1 от 5

Никога не съм давал толкова лош рейтинг на каквото и да било, но ще ви разкажа защо. Правихме Дунав ултра и миналата седмица звъннахме на хотела, за да ги питаме дали имат 2 свободни стаи. Много любезен беше служителят по телефона, който ни каза, че хотелът се пръска по шефовете, но срещу само 50 лева може да ни настани в стаи, които не са реновирани и нямат климатик. Разбира се приехме на момента - нямаме претенции към такива неща. Когато влязохме разбрахме колко сме сбъркали. Пълни косчета за боклук, мръсни и несменени чаршафи, използвани и оставени съпуни и кърпи в банята и най-отвратителното - тоалетна, в която бяха свършени много неща и не беше почистена. Самата тоалетна дори не работеше, казанчето се пълнеше веднъж на 2-3 часа. Когато се опитахме да я измием с душа и той се разпадна в ръцете ни. Цяла вечер спах с дрехи и с качулка, за да не се допирам до нищо. Останахме там само защото беше твърде късно, а трябваше да тръгваме на сутринта. Със сигурност няма да стъпя пак там, въпреки че в реновираните стаи трябва да е по-хубаво. Изпращам снимки на стаята, както я заварихме, без да снимам гадостите в тоалетната, тъй като не искам да ви го причинявам.


Petar Yordanov

Рейтинг : 4 от 5

Добър хотел за кратък престой. Стаите и баните са реновирани, за разлика от балкончетата им, където парапетите са стари и не особено безопасни. Откъм чистота има какво да се желае, но съотношението между цена и качество е задоволително. Закуската е разнообразна и добре приготвена, предлага се и хубаво кафе към нея, което е приятна изненада. Персоналът на рецепция са услужливи, в ресторанта може да са малко по-дружелюбни към гостите. Гледката от стаите към Дунав е уникална.


Evercoolvarna

Рейтинг : 2 от 5

Стаите са приемливи. Климатизацията не работеше и настана тежка атмосфера от водните изпарения от банята. Закуската беше без домати и краставици, а е Август все пак. Кашкавала и сиренето бяха от най-най-най нискокачествените материали. Кашкавал с вкус и консистенция на хартия. Мляко нямаше изобщо за кафето. Изобщо ни претупаха по бързата процедура. Планирам екскурзия без туроператор следващата година и категорично няма и да погледна офертата за този хотел. Не препоръчвам, огледайте се за нещо хубаво.


Vera Hristova

Рейтинг : 5 от 5

Много добро съотношение цена- качество. Чисти стаи, нови мебели. Матраци, възглавници, спално бельо превъзходно качество. Може да се желае малко повече от закуската - ако се повиши малко цената на нощувката и се заложи на по- качествени продукти. Красиви произведения на изкуството в коридорите и фоайетата.Приветлив и услужлив персонал. Поздравления за собственика! Препоръчвам хотела!


Звезделина Димитрова

Рейтинг : 4 от 5

Стаите бяха чисти, леглата удобни, в коридора - диспенсър с минерална вода, прекрасна гледка към река Дунав, закуската - на блок-маса - изобилна , кухнята - много добра, персоналът на хотела - много любезен. Единственото неудобство беше, че бяхме настанени на висок етаж - 11 или 13 , а парапетите от бай Тошово време май не са ремонтирани, прекалено ниски са и си беше екстремно преживяване да излезеш на терасата и да погледнеш към Дунава, но да се подпрем - не посмяхме - така се клатеше, че решихме, че животът ни е по-мил. Като цяло престоят ни в хотела беше на ниво!


Ако знаете повече за Хотел "Ровно"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Ровно", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Ровно"