Хотел Сити

  • бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 23, 6000 Южна промишлена зона, Стара Загора, България
  • +359 88 412 4446

Отзиви за Хотел Сити

(Общо гласували : 987 - Рейтинг: 4.1)

Irina Ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Хотелът, ако може да се нарече такъв, е ужасен! Мръсни, вонящи, прашлясали стаи, в които мирише ужасно! Ресторантът - изключително мръсен! Вони още по коридорите! Нискокачествена и ужасна храна! Мръсни прозорци, без комарници! Без тераси! Налягането на водата беше изключително слабо!


simonika Simonika

Рейтинг : 2 от 5

Хотела е голям, стаите са просторни, широки, но не беше особено чисто, в банята не всичко работеше както трябва. Няма тераси, в стаите е задушно.


Todorka Marinova

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът е разположен в промишлената зона на града и е на 6 минути с автомобил от центъра на града. В близост до хотела има спирка на обществения транспорт. В близост са разположени множество големи вериги магазини. Паркингът е голям и с достатъчно място за паркиране за всички гости в хотела, а изгледът към града е невероятен. Обслужването и обстановката са на доста по-високо ниво от трите звезди, които са дадени на Хотел Сити. Апартаментите са новооборудвани и с всичко необходимо за дълъг престой на едно четиричленно семейство. Спалното бельо ухае на чисто и свежо. Банята е с душ кабина и огромно огледало. Хотелът е с централно отопление, а за горещината през летните месеци, всяка стая разполага с климатик. Закуската се провежда в ресторанта. Тя е свежа, вкусна и достатъчна. Наоколо има доста забележителности, които трябва да се посетят. Шипка и Бузлуджа са на около 50 км от града. В първият удобен момент пак бих посетила хотела със семейството си.


тодор пехливанов

Рейтинг : 5 от 5

Хотела е със страхотни стай, големи и много удобни. Локацията на хотела е малко неприятна защото няма много на близки магазини, но ако оставим това на страна хотела е наистина чудесен.


Denitsa Dimitrova

Рейтинг : 5 от 5

Стаите са просторни,чисти и са със всичко необходимо. Персоналът е изключително любезен и отзивчив.Скоро не бях попадала на толкова мили хора.


Ако знаете повече за Хотел Сити

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел Сити, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел Сити