хотел София Плейс

  • ул. „Христо Белчев“ 29, 1000 София център, София, България
  • +359 88 478 9203

Отзиви за хотел София Плейс

(Общо гласували : 328 - Рейтинг: 4.3)

Kristina I

Рейтинг : 3 от 5

Много добра локация, на 10 минути пешеходно разстояние има достъп до различен градски транспорт. Стаята беше чиста, но определено снимките в booking нямаха общо с това, което получихме. Въпреки това, качество-цена е ок.


Zdravka Keremedchieva

Рейтинг : 5 от 5

Любезно обслужване от служителите. Имаха подземен паркинг с асансьор, което е голямо предимство в тази част на София. Чисти и удобни стаи.


Yordanka Kerankova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен хотел! Чисто, уютно, мини бара зареден, в центъра, до Витошка. Разполага с паркинг! В близост до Хаджидрагановите изби.


Robert Byulbyulyan

Рейтинг : 4 от 5

+ Персонала, супер местоположение и чисто. - матраците и прозрачните завеси. Има паркинг, в който се слиза с асансьор - големи коли, джипове трудно влизат. И се доплаща.


Stanimir Nedyalkov

Рейтинг : 4 от 5

Малко хотелче в центъра на София. Централната улица е на 5 минути пеша. Хотела има много добра локация. Всичко е наблизо, много е удобен ако сте без кола. Хотела предлага паркинг, 20 лв на ден, може и на синя зона, но до 2 часа със смс. Стаята беше хубава и чиста до имаше проблем с канализацията в банята.


Ако знаете повече за хотел София Плейс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за хотел София Плейс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до хотел София Плейс