Хотел Сребърно езеро

  • с. Колена, 6000 Стара Загора, България
  • +359 89 992 3227

Работно време Хотел Сребърно езеро

  • понеделник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Хотел Сребърно езеро

(Общо гласували : 2012 - Рейтинг: 4.5)

Daniel Yourdanov

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно място за вечеря с приятели на открито с прекрасна гледка към планината и близкия язовир. Поводът за посещение е без значение - хапване с роднини, просто вечеря със семейството или организирано специално тържество - винаги ще останете предоволни! Кухнята е повече от добра, препоръчвам смело. Обслужването е великолепно, а младият екип сервитьори правят престоя много приятен. А на който му се остава на Сребърното езеро и след вечеря - има хотелски стаи, чисти и уютни, на абсолютно приемлива цена с включена закуска!


Kaloyan Bobev

Рейтинг : 5 от 5

Посетихме кафенето към хотела Сребърно Езеро, малко ни разочерова невъзможността за поръчка на друго кафе освен обикновено или дълго кафе. Гледката към езерото бе прекрасна. Обслужването също бе добро и съответно цените бяха прилични за този тип кафе. Направи ни впечатление басейна със шараните на входа и пейката с преплетени сърца.


Nikola Nikolov

Рейтинг : 5 от 5

Страхотна кухня на много добри цени! Гледката към езерото също е много красива и атмосферата е подходящо за семейни събирания. От менюто препоръчвам салата Шери, пържения шаран и пиле Жулиен Сребърно езеро.


Калин Цветков

Рейтинг : 5 от 5

Хубаво местенце.Струва си да се посети. Вкусно готвят. Чисто е. Обслужването е на нивоДържат на качеството


Петко Георгиев

Рейтинг : 1 от 5

Запазихме си маса за рожденият ден на жена ми за 09.07.2022, попитахме ако е студено дали ще сме вътре в ресторанта и ни обясниха че следят времето, хубаво следят но 18 градуса навън и вятър ни обясниха че всички ще сме навън и ни излъгаха. А за кухнята, няма нищо общо както е било, ужасна кухня и ужасно обслужване от собствениците! Не препоръчвам! И развалиха на жена ми празника!


Ако знаете повече за Хотел Сребърно езеро

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел Сребърно езеро, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел Сребърно езеро