Хотел “Вивал”

  • Vidin, K-s Bononiya block 6, 3700 ж.к. Бонония, Видин, България
  • +359 89 467 6070

Работно време Хотел “Вивал”

  • понеделник: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • събота: 7:30 ч. – 0:30 ч.
  • неделя: 7:30 ч. – 0:30 ч.

Отзиви за Хотел “Вивал”

(Общо гласували : 450 - Рейтинг: 3.8)

Ralitsa Gogova

Рейтинг : 3 от 5

Спокойно място. Далече от центъра. Наблизо има хранителен магазин. Няма ресторанти за хранене.


Тодор Димитров

Рейтинг : 1 от 5

Няма парно ,няма топла вода, ресторанта е добър и управителката е много услужлива


Ivan Ivanov

Рейтинг : 2 от 5

Не съм ползвал хотела. В ресторанта кафето не е качествено. Масите под навеса лепнат от мърсотия. Накарах да я изчистят не можеше, защото се е наслоила. Трябва основно почистване със спирт. Явно собствениците не ги интересува клиентите,а само печалбата.


Ивайло Симеонов

Рейтинг : 1 от 5

Няма паркинг, а пише, че има. Душът пръска навсякъде, освен върху къпещият се. Леглото счупено и подпряно с трупчета, стените са от кашон, все едно сте в една стая със съседите си, чува се дори когато шепнат. Шума от улицата също не е за пренебрегване. И най голямата "екстра" е, че в ресторанта се пуши, от което целия хотел смърди на пепелник. Закуската се провежда на открито, без значение от климатичните условия, в нашият случай дъжд. Да, пуши се от сутринта. А самата закуска е чудо на кулинарията, сладко с консистенция на компот, някакво нещо с вид на пача, увехнало зеле, необелена краставица. Абе..... Най близкото съседно място за хранене е на километър, иначе винаги можеш да хапнеш нещо от магазина отсреща. Честно казано, аз в по скапана дупка не бях попадал, а съм обиколил доста хотели из България.


Vyara E.

Рейтинг : 4 от 5

Приятно хотелче във Видин с добро местоположение (на 10-15 минути от крепостта). Стаята, в която бяхме настанени не беше много хубава, леглото беше счупено и подпряно отдолу и завивките бяха къси. Персоналът е любезен и отзивчив. Закуската беше добра, изненадани бяхме, че е двустепенна. Като цяло качеството отговаря на цената. За мен важно е отношението, а то беше добро и се чувствах приятно.


Ако знаете повече за Хотел “Вивал”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел “Вивал”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел “Вивал”