Хотел Зора 2

  • ул. „Горазд“ 2, 3700 ж.к. Съединение, Видин, България
  • +359 94 601 171

Отзиви за Хотел Зора 2

(Общо гласували : 36 - Рейтинг: 2.9)

kiril iliev

Рейтинг : 3 от 5

Прекарахме 2 вечери в хотела. Нямахме проблеми със стаите и настаняването. Липсваха шумни гости, които да попречат на почивката ни след обиколката на града. Хотела е приличен, а за ниските цени на нощувка е направо супер. Центъра на града, ЖП гарата, градската градина и река Дунав са на пи-малко от 7-8 минути пеша. Още по близо са разположени ресторант и сладкарница, които се славят, като едни от най-добрите в града. Не сме забелязали никакви паяци и буболечки (както се изразяват в предишното ревю). Бих преспал отново в хотела, тъй като съотношението между цена и качество напълно ме устройва.


Vanessa Nonkova

Рейтинг : 1 от 5

Това е най-ужасният хотел, в който съм била! Имаше паяци и буболечки навсякъде - хладилника беше пълен с паяци, всеки ъгъл на стаята имаше паяжини, прах и мухал, по завивките имаше буболечки. Тъй като аз бях в апартамент, в кухнята в повечето шкафове имаше буболечки, а най-ужасното беше, че в един от шкафовете имаше топка косми от човешка коса. За пръхта и мухала няма какво да говоря. В друга стая имаше бойлер и плочки , не в банята, а в самата стая, където хората спят. На леглото ми, освен буби, намерих и петно от кръв. И отгоре на всичко това повечето време нямахме вода да се изкъпем, водата ту идваше, ту спираше. Хотела е забит в супер мрачна и тъмна улица. На никои не препоръчвам този хотел....


Иванка Тафраджиева

Рейтинг : 1 от 5

Мръсно, не отговаря на цената, която искат. Иначе, жената, която ни посрещна беше много мила.


Никола Тафраджиев

Рейтинг : 2 от 5

Мръсен апартамент, без кухня. Прекалено висока цена за условията.В близост е до Дунав.


Rumyana Kamenova Nikolova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно място ,учтиви и приятни домакини. Обслужване на ниво ! Моите поздравления!


Ако знаете повече за Хотел Зора 2

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел Зора 2, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел Зора 2