IL MONDO

  • ул. „Цар Иван Шишман“ 53, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 777 6060

Работно време IL MONDO

  • понеделник: Затворено
  • вторник: 18:00 ч. – 2:00 ч.
  • сряда: 18:00 ч. – 2:00 ч.
  • четвъртък: 18:00 ч. – 4:00 ч.
  • петък: 18:00 ч. – 5:00 ч.
  • събота: 14:00 ч. – 5:00 ч.
  • неделя: 14:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за IL MONDO

(Общо гласували : 58 - Рейтинг: 4)

Енчо Станев

Рейтинг : 1 от 5

Охраната и персонала де държат много зле с клиентите. DJ за нищо не става. Беше и много мръсно...


Arcanan

Рейтинг : 4 от 5

Много добро обслужване. Сервитьорката,която обслужва масата ни се представи отлично,получихме всичко което си поръчахме почти веднага,а заведението на 31 беше пълно. Няма как да дам 5 звезди,защото не ми хареса наргилето,наргилиста ви дойде да сменя въглените,вече като бяха станали на пепел, предположение че заведението не е толкова голямо, а имаше още най-много 15 наргилета в залата. Охраната може малко да се стегне все пак охраняват нощен клуб, а не паркинг. Иначе коктейлите бяха по класическа рецепта,а алкохола не беше толкова разреден. Ако искате 5 звезди се научете да обслужвате наргилетата и да не повтаряте песните,защото от 01:30 до 05:45 завъртяхте 9 еднакви песни. Като изключим тези малки недостатъци сте на ниво. Успех,имате признаци на развитие,със сигурност ще ви посетя отново.


Vanessa Alexandrova

Рейтинг : 1 от 5

За жалост не мога да дам по-малко от една звезда, но знайте, че отношението на охраната и персонала са под всякаква критика. На 100% няма да се върна.


Kaloyan Lupanov

Рейтинг : 5 от 5

Давам 5 звезди само заради старото място и персонал. Няма нищо общо с любимото място - в момента атмосферата е като в аптека. Колкото повече го ремонтирате, толкова по-зле става. Не е лошо и да смените плейлист-а, вече знаем в какъв ред се изпълняват песните.


Tanya Taneva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно място. Със сигурност бих го посетила отново


Ако знаете повече за IL MONDO

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за IL MONDO, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до IL MONDO