Impuls Hotel & SPA

  • ул. „Железничарска“ 5, 3700 Видин, България
  • +359 89 612 1412

Работно време Impuls Hotel & SPA

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Impuls Hotel & SPA

(Общо гласували : 68 - Рейтинг: 4.2)

Elitsa Atanasova

Рейтинг : 3 от 5

Цялостно добро впечатление, но няма никакво СПА в хотела. Наличието на солна стая, която се заплаща допълнително от гостите на хотела, не го прави спа, а най-обикновен хотел. Няма топла връзка между хотела и ресторанта-първата вечер нямаше кой да ни предупреди, че ресторантът е запазен целия и се наложи да търсим друг в района. Има хубав детски. Плюсове: Просторни стаи, с добра шумоизолация и хубава закуска. Хотелът е добре обзаведен и чист. Минуси: липсата на климатик, аксесоари в банята за принадлежности и кърпи, както и нощни лампи, също така не се предлагат детски кошари, едната сутрин чакахме 50 Мин. за порция мекици, за които питахме 3 пъти и всеки път беше “идват”, а готвачът не изглеждаше като да си дава зор за тях


Branimira Taneva

Рейтинг : 4 от 5

Добър като замисъл комплекс, но има още върху какво да работят. Прекалено много чакахме за приготвянето на закуската, а готвачът хич не си даваше зор. Закъснявахме и поисках кутия да я вземем за из път. Любезно бях таксувана с 50 ст., но пак трябваше да чакаме и за кутия. Иначе храната в ресторанта е вкусна - бяхме там и на вечеря. СПА центърът не работеше. Често ходим във Видин и ще му дадем още един шанс, защото другите хотели са по-зле.


rada alexandrova

Рейтинг : 2 от 5

За хотела в интернет пише, че има спа и са качени снимки, но реално няма спа, "строи се". Пристигайки в стаята отварям чекмеджето и заварвам чиния с плодове, които са на повече от една седмица.. Климатика е шумен. На рецепция една от девойките не беше от най-отзивчивите. Всяка вечер има сватба в ресторанта на хотела, музика се чува в стаите. За ресторанта - жената която ни обслужваше беше дружелюбна. Закуската е добре приготвена и вкусна.


Dalia Dimitrova

Рейтинг : 5 от 5

Посетихме ресторанта и хотела като гости на сватба. Всичко беше чудесно - отлично обслужване от екипа сервитьори в ресторанта и изключително чисти и добре декорирани стаи. Леглата бяха много удобни и имаше всичко нужно, за да се освежим преди и след събитието. Бихме посетили отново! 😊


Maria Dinova

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът е страхотен. Стаите са чисти и уютни. Персоналът е много любезен. А от кухнята в ресторанта съм очарована. Заслужава си да бъдете гости там!


Ако знаете повече за Impuls Hotel & SPA

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Impuls Hotel & SPA, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Impuls Hotel & SPA