Индийски ресторант "Тадж Махал", град София

  • ул. „11-ти август“ 11, 1520 Old City Center, София, България
  • +359 87 660 0776

Работно време Индийски ресторант "Тадж Махал", град София

  • понеделник: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • вторник: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • сряда: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • четвъртък: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • петък: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • събота: 11:30 ч. – 22:30 ч.
  • неделя: 11:30 ч. – 22:30 ч.

Отзиви за Индийски ресторант "Тадж Махал", град София

(Общо гласували : 1458 - Рейтинг: 4.3)

Божидар Христов

Рейтинг : 2 от 5

Ресторанта си е типично индийски, но на мен определено не ми хареса, затова и не го препоръчвам, но със сигурност ще се хареса на някой друг човек. За мен храната е доста блудкава или е прекалено люта,не са намерили баланс с съставките на храната или просто не мен, не ми харесва,макар че бяхме над 20 човека компанията, на повечето хора не им хареса храната. Имаше и някои неща които ставаха за ядене, но определено са малко.


Ivaylo Ganchev

Рейтинг : 5 от 5

Отлично обслужване, вкусна храна, бърза кухня.За пръв път посещаваме индийски ресторант, но сервитьорката се справи брилянтно и ни насочи какво да пробваме.Заслужава си!


Darin Stephanov

Рейтинг : 1 от 5

Обадих се в 18:30 да запазя маса вътре (студен ден) за четирима за 20 часа. Любезно и лаконично го сториха. Като пристигнахме, ми бе даден избор от "вънка" или една маса до вратата и прозореца, с правоъгълна форма. Горе всичко било заето. Попитах: "Защо не ми казахте по телефона, че взимам последната маса и тя е до вратата и със странна форма?" Отнесоха се грубо и безцеремонно. На никоя от двете жени не им мина през ума да се извинят или поне малко да замажат нещата. Постояхме малко и си излязохме. Какво да кажа? Крайно време е да се научат да правят резервации по телефона, както подобава. Типичен пример за нашенското "дай пари" (ресторантът е скъп), пък другото няма значение.


Ivelina Iordanova

Рейтинг : 5 от 5

Вечерята ни тук беше доста добра. Храната беше вкусна, донесоха я бързо, сервитьорката ни беше страшно мила и постоянно беше около нас за каквото имахме нужда. Единствено ми направи впечатление, че в повечето такива ресторанти обикновено предлагат комплимент, било то някакви сосове или друг малък жест, но тук нямаха такива. Все пак си прекарахме добре.


G. Detelinov

Рейтинг : 5 от 5

Всичко което поръчахме беше много вкусно и добре подправено. Обслужването беше на ниво. Силно препоръчвам на любители на индийската кухня. А за хората които искат да се запознаят с нея могат да са сигурни, че вкуса е автентичен. Ще ви посетим отново, а до тогава ще поръчваме за вкъщи :).


Ако знаете повече за Индийски ресторант "Тадж Махал", град София

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Индийски ресторант "Тадж Махал", град София, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Индийски ресторант "Тадж Махал", град София