Инканто Център

  • бул. „Патриарх Евтимий“ 71, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 989 6699

Работно време Инканто Център

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Инканто Център

(Общо гласували : 36 - Рейтинг: 2.8)

Magdalena Trichkova

Рейтинг : 5 от 5

Преди около месец бях на преглед в Инканто. Доктор Бойкова беше много изчерпателна при предварителното обяснение и по време на самата процедура за поставяне на мезоконци. Процедурата имаше страхотен ефект и не беше болезнена. Междувременно, доктор Бойкова отсрани и три малки папиломчета с лазер. Останах с добро впечатление и от момичетата на рецепция, които бяха мили и услужливи.


Stefan Mirkov

Рейтинг : 5 от 5

Отлично обслужване от страна на служителите на гише. Професионално изпълнение и отношение на докторката работеща с мен.


Дани Шангова

Рейтинг : 1 от 5

Ужасен резултат!!! Дъщеря ми направи 10 процедури на различни зони на лицето и тялото. Освен болката, която изпитваше ( може би това е индивидуален праг на болка), винаги с лидокаин, проблема е, че резултатът е под нулата. Два месеца след прекъсване на процедурите, тя има два пъти повече косми по лицето от преди да започнем. Нямам обяснение защо, и вече не искам да знам. Тя е на 18г. стресирана, уплашена и разочарована. Първоначално ни казаха между 8 и 10 процедури и после поддържащи на 6 месеца, после станаха 12,13 процедури и през три месеца поддържащи, но това е "дране на кожи". Поне да имаше някакъв ефект. Никой не ти дава гаранции за нищо, а парите са дадени и не са никак малко. Ще се опитам да прикача снимки, за да може хората с очите си да видят за какво говоря.Посещавали сме и центъра в Зона В5. И в двата едно и също. Пълен провал!!!


HR HR

Рейтинг : 1 от 5

Обезобразиха майка ми. Почти година ходене по мъките да оправим щетите, които и нанесоха от уж най-обикновена процедура. После никой не иска да поеме отговорност. Не стават за нищо, не ходете там, ако не искате да си тръгнете обезобразени. Едно от най-лошите студия в София


Georgi Cholakov

Рейтинг : 1 от 5

Запазих си час по телефона и ги попитах изрично 2 пъти за цената дали няма скрити таксички .Казаха ми че ще бъде 50 лева .След извършване на процедурата ни обявиха цена от 150 лева като се оправдаха че ние не сме били доктори и образуванието което виждаме не било едно а две!!!!!!


Ако знаете повече за Инканто Център

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Инканто Център, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Инканто Център