Карагьозян Аптека

  • ул. „Екзарх Йосиф“ 29, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 980 4900

Отзиви за Карагьозян Аптека

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 4.6)

Bistra Kunovska

Рейтинг : 5 от 5

Много добре заредена аптека, предлагаща не само лекарства, а и био продукти и медицински стоки, които трудно се откриват. Персоналът е с професионално отношение и изключително любезен и внимателен, готов да помогне и обслужи по най-добрият начин! Не на последно място е добрата локация на аптеката и високите мерки за хигиена.


Ilonka Valcheva

Рейтинг : 5 от 5

Малка аптека, но много добре заредена. Има всичко,което може да Ви потрябва на добри цени.Аптекарката беше изключително любезна и компетентна. Страхотно обслужване!


Petra Tantcheva

Рейтинг : 5 от 5

Добре заредена аптека с чаровна фармацефтка и много добре осведомен и отзивчив персонал. Дълги работни часове и ниски цени.


Елза Петкова

Рейтинг : 5 от 5

Малка аптека предлагаща огромен избор на хранителни добавки, козметика и лекарства без рецепта - отлични цени, много промоции и вежлив персонал!Отлична локация!


Emanouela Todorova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволна от обслужване, личното отношение към всеки клиент и богат асортимент! Подкрепям и препоръчвам!


Ако знаете повече за Карагьозян Аптека

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Карагьозян Аптека, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Карагьозян Аптека