КАТ

  • бул. „Съединение“ 72, 6304 Източна промишлена зона, Хасково, България
  • +359 38 640 675

Работно време КАТ

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за КАТ

(Общо гласували : 42 - Рейтинг: 1.9)

K Stoiano

Рейтинг : 1 от 5

Времето за регистриране на автомобил отнема 3 дни, в най бързия случай може би 2 дни. Питайте хората, които чакат от предишния ден какъв е реда и къде какво се заплаща, за да не ви отнеме поввче от 3 дни. КАТ Хасково могат да кандидатстват за най бавно обслужващата институция в света - третия свят!


Bojidar 93

Рейтинг : 1 от 5

Много лоша организация ..... жалко за хората всеки е изнервен


Niki Ivanov

Рейтинг : 1 от 5

Повечето от служителите са Ужасно Арогантни и Неорганизирани! Могат да се опишат още много Отрицателни черти на КАТ-ХАСКОВО, но мисля че горе написаното е достатъчно. УЖАСНИ във Всяко Едно Отношение.


Anton Nicks

Рейтинг : 1 от 5

Жив-зян. Тонове хартия се изписват въпреки, че имат компютърна система с всичката ни информация. Контролният талон е някаква зле скроена шега—същите данни от системата и книжката (име, ЕГН, номер на книжката), но ръчно написани върху малко парче хартия което струва 4лв! Обслужването от служителките определя нов учрежденски стандарт за грубост, мързел и безхаберие: - касиерката решаваше судоку и се раздразни, като я питах за информация - приемачката на документи си клюкареше с колежката и отказваше да отвори прозорчето си и да погледне понатрупалата се опашка - при получаването пък ме караха да попълня молба за талона (пак се пишат имена, ЕГН и т.н. същата информация) въпреки, че беше готов. Като подадох надлежно попълнения формуляр, ми се скараха, “Уф, ама а т’ва не трябваше да ти го давам. Хайде подпис тука и си взимай нещата!”


Stanka Radeva

Рейтинг : 1 от 5

Да имаш нерви да чакаш.Никаква организация и никаква информация.За смяна на талон чакане от един и половина,вече е четири часа и още са на 70 номер.Изобщо трябва да си с яки нерви за да издържиш.


Ако знаете повече за КАТ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за КАТ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до КАТ