Кауфланд

  • бул. „Съединение“ 44, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 800 12 220

Работно време Кауфланд

  • понеделник: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 21:30 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Кауфланд

(Общо гласували : 2904 - Рейтинг: 4)

Еленка Запрянова-Радонова

Рейтинг : 4 от 5

За първи път ми се случи в касовия бон да ми бъде вмъкнат продукт, който не съм пазарувала! Но съм платила! В други обекти винаги преглеждам за съответствие, тъй като често се случва да се надписва. Но в тази верига досега не беше се случвало! За съжаление!


АнгелинаСлави Трифаное Христова

Рейтинг : 4 от 5

Един път седмично паЗарувам и намирам всичко което ми е необходимо и то на добри цени.


Yordan Yordanidis

Рейтинг : 4 от 5

Почти в центъра на града, изобилие на стоки, има почти всичко, което бихте потърсили, близо до автогарата - за хора които преминават и биха искали да си напазаруват е удобно (5 минути пеша). Има безплатен паркинг НО само за 90минути. Т.е. трябва да знаете какво искате да си купите и така да отидите с автомобил. Това е и причината да не дам 5* на магазина. Пресрочването не само, че ще ви струва 3 лева, начално, но и ще се наложи да се върнете от бариерата до информация, за да заплатите таксата. За да си нямате проблеми може да излезете и пак да влезете в паркинга (тези маневри не се отчитат, но създават неудобство).


Diana georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Хасково е хубав,слънчев усмихнат и удохотворен град. Много,мили и отзивчиви хора има града.Всяко едно местенце е със собствен ход на времето си. НО ЗНАМ НАЙСТИНА, ЧЕ Е ГРЪДЪТ НА БОГОРОДИЦА БЛАГОДАРЯ.


Alla Nikitina

Рейтинг : 1 от 5

Цените на касите не съвпадат с цените, които са написани на рафтовете на достаточно количество товари. Бях в магазина поеди коледа, купувах ролца сурими (вижте първите две снимки). Цените не съвпадат. Помислих, че сътрудниците имат много работа преди празниците. Днес, 14.01.21, пак купих ролца сурими. Цените пак не съвпадат (вижте следващите снимки). Това е норма за този магазин. Къде гледат сътрудниците? Пълна лъжа! И още. Една година вече не мога да купя резервна гъба за метла. Купих метла за миене на подовете за 18.99 лв., но резервни гъби няма.


Ако знаете повече за Кауфланд

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кауфланд, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кауфланд