Кауфланд София-Банишора

  • ул. „Скопие“ 1, 1233 ж.к. Банишора, София, България
  • +359 800 12 220

Работно време Кауфланд София-Банишора

  • понеделник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Кауфланд София-Банишора

(Общо гласували : 7349 - Рейтинг: 4.2)

Dimitar Mitsev

Рейтинг : 2 от 5

Цената не отговаря на качеството. Много от стоките са с разменени цени!!!


Buddy Andreeva

Рейтинг : 4 от 5

Магазина е огромен, има всичко, добре зареден. Плодовете и зеленчуците са ок, студените вштрини са винаги пълни и богати на избор. Често има хубави промоции, на касите са бързи и точни! Прави впечатление, че на места продуктите са хаотични, персонала не успява да върне всичко по местата им, могат да се инсталират кошници за отказани продукти, когато клиент се откаже да постави продукта там, а не на случайно място. Има машина за жърти монети, която ще ви ги обмени за ваучер за пазар в магазина, което е супер!


Svetoslav Slavchev

Рейтинг : 1 от 5

Цените са емидемично високи. Нашенски ориз на цена от 5лв пакета?! Освен това магазина е претъпкан, няма място да се разминеш с хората с количките, които пък са като камиони големи.. Палетата пълни със стока и кашони изоставени посредата на иначе малките оставени пътечки.. персонал няма! Къде отиде предимството на "големия" кауфланд ..!? Давам една звезда, защото нв мога да дам по-малко!


Geri Georgieva

Рейтинг : 2 от 5

Не сме доволни защото явно когато пазаруваш със ваучери който са универсални трябва да ходиш във ФАНТАСТИКО защото те дават всичко да си купувашс тях а не претенции за алкохол, бири и цигари въпреки че правиш пазар за 120лв и оделно касите на който ти си маркираш не можеш да си вземеш сам алкохол което е окей ако си на 14 но когато си на 30 се предполага че трябва да можеш да си вземеш не да чакаш 30 мин за 2 неща ... и махнаха сушито от магазина пълна гняз 😀


Kaloyan Aleksandrov

Рейтинг : 4 от 5

В сравнение с всички други обекти на Кауфланд, този като че ли е най-приятно организиран, особено пространство след касите с другите търговски обекти. Посещавам го най-вече заради щанда с готвените ястия за вкъщи от веригата RepEat, който е до касите. Готвят добре и разнообразно, а персоналът им е доста приветлив и отзивчив!


Ако знаете повече за Кауфланд София-Банишора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кауфланд София-Банишора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кауфланд София-Банишора