Книжарница Макси Микс

  • ул. „Генерал Столетов“ 82, 6001 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 87 739 6683

Работно време Книжарница Макси Микс

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 16:00 ч.

Отзиви за Книжарница Макси Микс

(Общо гласували : 576 - Рейтинг: 4.7)

Н. Георгиева

Рейтинг : 5 от 5

Страшно богат избор от артикули. Вчера влезнахме почти пред затваряне, служителката ни каза спокойно да си изберем, каквото ни е нужно. През това време заваля и дори предложи да изчакаме вътре да превали. Ако беше някъде другаде щяха да ни направят 100 фасона, че ще затварят след малко. Благодарим за любезното отношение!


Гергана Господинова

Рейтинг : 5 от 5

Имат доста неща и са много мили.Единствено би ми харесало да имат по голямо разнообразие парти артикули с известни анимационни герои .Пазаря от там и ще е много добре ,ако мога да взема всички нужни неща/покривки,шапки и др/ без да търся от друго място.Обслужването е чудесно!


Roza Dimova

Рейтинг : 5 от 5

Има всичко, за което се сетите, необходимо за ученици, училища, хобита. Много любезно обслужване! Сплотен колектив, със социална ангажираност!


Tanya Koleva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително заредена! Всичко необходимо за учениците. Също така и за партита и Рожденни дни! Персонала е организиран и отзивчив! Дори и при най-големите струпвания при тях няма чакане!!! Силно препоръчвам!


Tanya Rhymes

Рейтинг : 5 от 5

Книжарница Макси Микс е олицетворение на професионализъм и грижа за нуждите на клиента! Това е един модерен бизнес, който с визия към бъдещето предлага услуги за тези от нас, които живеем далеч от родината. Горещо препоръчвам Макси Микс ❤️


Ако знаете повече за Книжарница Макси Микс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Книжарница Макси Микс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Книжарница Макси Микс