Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна

  • ул. „Отец Паисий“ 75, 1000 София център, София, България
  • +359 87 915 0080

Работно време Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна

(Общо гласували : 58 - Рейтинг: 4.6)

Alexander Blagoev

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на хората от Kobitex, с чиято помощ осъществих закупуването на техен продукт. Всичко се случи с 3 телефонни разговора. Бъдете здрави.


Kiril Zarev

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни матраци. Удобен, с точната твърдост, свалящ се калъф. Сънят е вече не само мираж, а реалност - спокоен и пълноценен. Перфектно обслужване и добро отношение.


Amborella Bella

Рейтинг : 5 от 5

Бих искала да благодаря на екипа на Kobitex за професионализма и за перфектното качество на продуктите, които предлагат! Поръчката ми пристигна бързо и в отлично състояние. Благодаря ви и бих използвала услугите ви отново!


L T

Рейтинг : 1 от 5

Поръчахме матрак. Днес трябваше да бъде доставен. В 17ч трябваше да ги чакаме на адреса. В 17.30 звъним и разбираме, че бусът им се бил развалил и чакали пътна помощ. До тук - всичко ок, случват се такива неща. (Не отразявам факта, че при доставка не се чака 30 мин. за да се уведоми клиента за забавяне или той да звънне - звъни се максимум на десетата минута...) НЕ можело да ни докарат матрака утре, защото шофьорът им излизал в неустановено дълга отпуска. Не можело да ни докарат матрака днес,защото имали само един бус. Нямали решение, което да ни предложат. Нищо не можели да направят. Безкрайно непрофесионално решение и поведение. Не всеки има с какво да си докара матрак от магазина до дома си. И не е и длъжен. Като предлагате услуга, поне се опитайте да я предлагате професионално. Наглото и безотговорно отношение НЕ печели клиенти и препоръки. Никога няма да препоръчаме този магазин на познати и приятели, точно обратното - ще им обясним, че отношението е непрофесионално и неадекватно.


Sunny Cake

Рейтинг : 5 от 5

Тъй като нямах възможност да отида на място, потърсих услугите на фирмата по телефона. Трябваше ми нещо, което да омекоти 10 годишния диван на моята баба, която пък е след операция на тазобедрена става и има нужда от високо и меко място за сън. След като търпеливо изслушаха изискванията ми, препоръчаха високоеластична пяна HR32. Избрахме и един калъф, спретнахме една поръчка за топ матрак по наш вкус и с инфивидуални размери. Човекът, с който говорих по телефона беше много отзивчив, даже уважи молбата ми калъфът да бъде поставен, тъй като на баба ще ѝ бъде меко казано невъзможно да се справи. След седмица и половина баба вече има топ матрак, който превърна стария диван в удобно място за почивка и сън. Дано бъде така дълго време. Препоръчвам с две ръце тази фирма, защото са коректни, работят бързо, познават естеството на работата си и са професионалисти в това, с което се занимават. Успех!


Ако знаете повече за Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кобитекс - матраци, дунапрен и мемори пяна