Колекция ЕООД

  • бул. „Руски“ 52, 4002 Център, Пловдив, България
  • +359 87 719 7088

Работно време Колекция ЕООД

  • понеделник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Колекция ЕООД

(Общо гласували : 179 - Рейтинг: 3.5)

Флора

Рейтинг : 3 от 5

Update: Много съжалявам, но ще понижа оценката си за заведението от 4 на 3 звезди. Неприятно ме изненада нововъведението "на самообслужване". Чудесен асортимент торти за всеки вкус със завишени цени, заради мястото. Често има торти без цени на витрината, което е дразнещо. Малко тежки са сервитьорите при изпълняване на поръчките и при плащане. Втори път ни се наложи да обикаляме и да търсим на кого да платим.


Polina Dimova

Рейтинг : 5 от 5

Вкусна торта, макар и малко високи цени, но според мен си заслужава. Голям избор и приятна атмосфера. Но ние предпочетохме да вземем тортата за вкъщи.


Ivelina Bekyarova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително разочарована съм от изпълнението на тортата, която поръчах и не струваше малко!!! Едната снимка е тяхна мостра, другата е моята торта. За тези малки хартийки заплатих 120лв. Никога повече няма да поръчам от там!!!


Vasilena Valeva

Рейтинг : 2 от 5

Посетих сладкарницата в 10:15 сутринта (работното им време започва в 10), когато все още нямаше други клиенти, но чаках 6 минути някой от служителите да ми обърне внимание на витрината. При въпроса ми за съставките на дадена торта- получих половинчат отговор, придружен с въртене на очи. Имах все още няколко въпроса относно състава на друго парче торта, но “обслужващата ме” госпожа нямаше търпение да отговори и побърза да се прибере в стаичката си. Отново настъпи чакане, за да бъда обслужена.. След няколко минути служителката благоволи да се върне отново при мен, но аз вече нямах въпроси и просто си избрах една от тортите и понеже беше за празник, поисках захарна табела “Честит празник”. Отговорът на жената беше груб и гласеше , че не може да ми даде такава табелка (която я имаше на витрината като продукт, който можеш да си купиш) ако смятам да сядам в сладкарницата, но за щастие нямах подобно желание 🙄🙄. Накрая, в кутията табелата беше поставена ПОД тортата.. Тортата беше вкусна, но не бих се върнала повече на място, където се предполага да се чувствам като клиент, а не натрапник.


Iliana Apostolova

Рейтинг : 2 от 5

Атмосферата е приятна, тортата, която поръчахме за празника ни също беше вкусна, НО обслужването е под всякаква критика!!! Определено могат да ти съсипят празника и настроението, заради грубото си и незаинтересовано поведение! По принцип сладкраницата е на самообслужване, но ни казаха, че когато има организирано тържество има сервитьорка, която да обслужва гостите. Е, такава няма !!! Поръчките се взимаха от момичето, което беше на касата. Не следеше кога има нови хора, налагаше се да чакат по 20-30 мин, за да се появи, след което беше сопната и груба. Изобщо не минаваше за допълнителни поръчки, нито за отсервиране. Пълна трагедия! Помислете за подобрение или обучение на персонала си!


Ако знаете повече за Колекция ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Колекция ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Колекция ЕООД