Комплекс „Фантазия“

  • Парк Кенана, 4 Кенана, Хасково, България
  • +359 89 962 4600

Отзиви за Комплекс „Фантазия“

(Общо гласували : 835 - Рейтинг: 4.1)

Reneta Marinova

Рейтинг : 2 от 5

Хотелът е позанемарен и един освежаващ ремонт не би бил излишен! Закуската е доста оскъдна и не се сервира на блок маса. Най-отблъскващото нещо обаче е отношението на собственика! Мъж на възраст, обикалящ около басейна и рецепция и дебнещ своите гости, за да започне да прави забележки без причина! За моя престой от около 30-40 минути на маса до басейна, се скара на най-малко 6 човека, просто защото му е кеф! Не бих препоръчала хотела! Има много по-добри хотели, които биха оправдали нощувката от 80 лв.!


Miroslav Kostov

Рейтинг : 3 от 5

Като идея е добър хотел но в момента е оставен на самотек, може ли да нямаш работеща кухня в неделя и да не го обявиш.....хората да се спасяват по единично като в държавата ни! А има гости с малки деца.


Krasimira Zoeva

Рейтинг : 1 от 5

Не коректни, шумно, имаше вечерна сватба и не се съобразяваха с останалите гости в хотела. Не работят душовете, закуската беше само една ,, Балканска" и не отговаря за категорията . Плащаш 80 лева , но за замяна нищо не получаваш.


Е л и с а в е т а З о е в а

Рейтинг : 1 от 5

Ако имаше 0 щях да дам тази тази оценка. По време на моята нощувка имаше сватба, за която не бях информирана, закуската е варено яйце, сирене и 2 филийки хляб. Базата е амортизирана. Банята мирише на канал и душа не работи. Цената не отговаря на условията.


Mariya Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Хотела не беше нищо повече от 2 звезди не знам кой мисли че този хотел е 4 звезди,защото никога няма да е.Нека ви разкажа за престоят ни... Първата стая,в която се настанихме беше наистина просторна,но за жалост гледката,която получихме беше гробищата... Потърсих друга стая за мен и семейството ми.Те ни настаниха и повярвайте стаята беше цялата в прах и не изчистени килими... Аа също не очаквайте да ви сменят кърпите ще ви се наложи да се къпете с мръсните кърпи.Храната в заведението беше вкусна,но с един сервитьор и един готвач със сигурност вече знаете колко ще се бави храната ви... Сутринта на закуска нямате меню или нещо такова каквото дойде до вас в чиния това ядете,а да да не забравим че сервитьорката на закуската беше същата,която уш чисти стаята ви и плюс това първата сутрин на закуска надяваше да гледам намусената физиономия на сервитьорката ,която явно не си харесваше работата.Повече никога няма да отседна в този хотел,даже и да ми платят за престоят ми .


Ако знаете повече за Комплекс „Фантазия“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Комплекс „Фантазия“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Комплекс „Фантазия“