КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ

  • ул. „Екзарх Йосиф“ 67, 1000 София център, София, България
  • +359 2 983 1978

Работно време КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ

(Общо гласували : 11 - Рейтинг: 5)

Elizabeth Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволна от услугите предлагани тук. Силвия е невероятен професионалист, работи прекрасно, много внимателно и качествено! Коректна е и винаги е много приятно, когато си там! Препоръчвам салон за красота 'Pearl' на 1000 процента!


Rukmani Singh

Рейтинг : 5 от 5

Посещавам салонът от няколко години и съм изключително доволна от услугите предлагани там. Обслужването е качествено, коректно и на високо ниво. Силвето е страхотен професионалист и резултатите са винаги отлични. Силно препоръчвам салон за красота 'Pearl' .


Fani Ranova

Рейтинг : 5 от 5

Услугата, която ползвах беше почистване на лице! Абсолютно съм възхитена и повече от доволна от Силвия! Козметик с дългогодишен опит, който определено знае какво прави и как да докосва лоцето. Лицето ми беше без зачерваване на следващия ден след почистването, без повторно набрали пъпки или релеф от подутини. Процедурата включва доста обстойна грижа и манипулации. Абсолютно си заслужава!


Donika Devetakova

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от крайния резултат!Изключителен професионалист, страхотно отношение и специално внимание към всеки клиент! Посещавам студиото от 6 години и няма да го заменя за нищо на света.


Margarita Lazova

Рейтинг : 5 от 5

Ползвам този салон от повече от десет години и Силвия за мен е най-добрата за козметични услуги в София. Бързо, качествено, на нормални цени и прекрасно отношение.


Ако знаете повече за КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ПЪРЛ