Кулинарен магазин ,,Фантастик"

  • ул. „Ангел Кънчев“, 6001 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 736 0973

Работно време Кулинарен магазин ,,Фантастик"

  • понеделник: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Кулинарен магазин ,,Фантастик"

(Общо гласували : 94 - Рейтинг: 4)

Rabii Redzheb

Рейтинг : 4 от 5

Прочетох всички коментари. Доста противоречиви. Аз съм клиент на Фантастик, макар и нередовен. Ще споделя обективното си мнение. 1.Като заведение за бързо хранене като място е на ниво. Ако някой очаква нещо “Уау” за това си има доста изискани ресторанти със солидни ценови в града. 2. Персонала работи бавно и не толкова като с желание. Сигурно не е приятно да стоиш цял ден в такава жега и на миризма на храна, но пък никой не ги кара насила. Може да обърнат внимание малко на това. Ако се отнасят с клиентите по-любезно, ще имат повече клиенти. 3. Храната е вкусна. Не съм имала случай да взема и да хвърлям храна. Понякога се случва да е по-мазна и това може да отблъска клиента. Но като цяло като нямам време да готвя взимам от там. 4. Ако собственика обърне внимание на малките забележки, за кратко време може да наблюдава позитивния ефект на корекциите. Благодаря!


V Ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Кухнята е на много ниско ниво. Купих си пиле с ориз, имаше ужасен вкус и миришеше много силно на старо олио, по-лошо никога не съм яла. За пръв и последен път взимам нещо от там.


chetiri nadeset

Рейтинг : 4 от 5

Мястото не се отличава с нищо изключително, нито има фрапантни забележки. Общо взето, ако нямате високи очаквания и искате да хапнете на бързо, обяд или вечеря, няма да збъркате. (може направо да ви опаковат за вкъщи)


serena SA

Рейтинг : 1 от 5

Бях влезнала във заведението и казах на едно момиче дали мога да отида до тоалетна и тя първо попита дали по голяма или малка нужда отговорът беше очевиден и тя категорично каза че не може защото не иска да чисти,тя твърдо отказа дори срещо заплащане (16 август 20:00)


Stanimir Stoianov

Рейтинг : 2 от 5

Нелюбезен персонал.Посредствена шкембе чорба. Смело може да се пропусне,в района има други по добри!


Ако знаете повече за Кулинарен магазин ,,Фантастик"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кулинарен магазин ,,Фантастик", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кулинарен магазин ,,Фантастик"