Лагуна сладкарница

  • централна градска част, ул. „Христо Белчев“ 13, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 980 3001

Работно време Лагуна сладкарница

  • понеделник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Лагуна сладкарница

(Общо гласували : 1138 - Рейтинг: 4.2)

Georgi Kunchev

Рейтинг : 5 от 5

Перфектно място за хапване на десерт. Предлага мелби, гофрети, палачинки, торти, коктейли и други. Вкусни, добре презентирани и на нормални цени за локацията си. Обслужването е сравнително добро и бързо. Обстановката е много приятна, градината е направена като джунгла с множеството цветя, дървета и всякакви растения. Има фонтснчета и мостче. Изключително приятно място. Препоръчвам.


Lachezar Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

В градината на заведението се пуши, но климатизацията не работи, твърде топло е дори за нормален ден. Невъзможно да се плати с карта. Обслужването е слабо. Бледо копие на заведението, което някога беше. Май няма да се видим повече никога


Svetlana Vlahova

Рейтинг : 1 от 5

Качеството на услугата е много занижено. Това беше много любимо заведение за мен, но вече за пореден път се разочаровам много. Храната е голямо разочарование, но тортата, която поръчах за подарък беше огромно разочарование, нямаше абсолютно нищо общо с показаната на сайта. Това беше направо подигравка!!!


Gergana Penkowa

Рейтинг : 5 от 5

Много хубава сладкарница в центъра на града! Препоръчвам на всички, които обичат десертите да я посетят. Предлагат и страхотни шейкове, които са чудесен завършек към храната.


Daniela Lukova

Рейтинг : 5 от 5

Много е приятно. Водата е минерална и разкошна. От всички страни се вижда зеленина, вижда се и езерото Панчарево. За мен е удоволствие да съм на това място


Ако знаете повече за Лагуна сладкарница

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лагуна сладкарница, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лагуна сладкарница