Landmark Creek Hotel & Spa

  • 1 Sveti Valentine Street, 4001, ул. Свети Валентин 4001, 4001 Западна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 89 220 2570

Работно време Landmark Creek Hotel & Spa

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Landmark Creek Hotel & Spa

(Общо гласували : 1573 - Рейтинг: 4.6)

Silvia S

Рейтинг : 3 от 5

Мога да оценя само ресторанта. Хубава градина, приятна обстановка и любезен персонал. Както по долу е споменато. Храната е доста посредствена на вкус (компания от 10 души, никой не беше доволен) и порциите бяха много малки за основни ястия. Цените не отговарят на качеството.


Iva Anastasova

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът е прекрасен! Възплозвахме се от офертата им за Нова Година, която надхвърли нашите очаквания. Прекрасна организация на празненство с музика, танци, организирано шоуто и харизматична водеща. Персоналът както в ресторанта така и на рецепция изключително дружелюбен и гостоприемен, винаги усмихнат и изключително полезен във всяка нужда. Храната е много разнообразна и невероятно вкусна! Стаите са чисти и просторни, добре оборудвани и добре почиствани. Хотела е отдалечен от центъра, което гарантира спокойствие. Центъра се стига лесно с кола, за желащите да стигнат пеш, ще отнеме около час и половина два. Гледката към канала дори през зимата е прекрасна! Препоръчвам горещо!


Vladimir Grigorov

Рейтинг : 5 от 5

Местоположението е половината от изживяването, удобствата в хотела - другата половина. В нощта в която го посетихме имаше сватба, но нещата бяха така организирани, че за останалите гости нямаше никакви шум или неудобства. Закуската не беше най-богатата, която съм виждал, но е качествена и нямаше нещо, което да свърши и да не бъде заредено на момента. Болшинството от велосипедите, които може да наеме човек се нуждаят от сериозен ремонт, но след подбиране, да покараш покрай гребната база си е истинско удоволствие.


Maria Dicheva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен хотел, невероятна гледка от терасата към цялата гребна база, огромни стаи, много просторни и приятни. Храната в ресторанта е чудесна и разнообразна, на високо ниво е и обслужването. Басейнът също е много приятен, предлагат и напитки на басейна от отделен бар.


Stoyka Georgiev

Рейтинг : 3 от 5

Мога да оценя само ресторанта. Хубава градина,приятна обстановка,любезен персонал ама това беше. Не бих повторила заради менюто.Нямаше нищо българско.,само вносни лиготии. След година примерно в чужбина прибираш се в България зажаднял за българска кухня-уви. Не намирам вече такова място. Жалко. Много жалко.


Ако знаете повече за Landmark Creek Hotel & Spa

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Landmark Creek Hotel & Spa, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Landmark Creek Hotel & Spa