Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София

  • бул. „Васил Левски“ 41, 1142 София център, София, България
  • +359 700 10 600

Работно време Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София

(Общо гласували : 27 - Рейтинг: 4.6)

Tina Dencheva

Рейтинг : 5 от 5

Ползвам услугите на почти всички студиа в София и винаги получавам прекрасно обслужване. Работя с Йоана, от години, която е изключително внимателна и винаги с внимание към детайла. Постепенно започнахме да увеличаваме зоните като в момента ходя на поддържащи процедури за местата, които преборихме. Не мога да не спомена и невероятната им управителка Дани, която е истинска радост за всеки клиент.


Aleksandra Simeonova

Рейтинг : 5 от 5

Много мил и отзивчив персонал. Хигиената е на ниво и е невероятна атмосферата. Определено много са внимателни в работата си. За броя процедури, които съм посетила определено има резултат.


Diana Georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Отвратителни мошеници!Работи се с ниски параметри, за да ходите отново и отново, или докато получите хипетрихоза.След написан отзив,имат наглостта да ме притесняват на личния ми телефон!Некомпетентен персонал.


Иван Иванов

Рейтинг : 4 от 5

В центъра ще Ви предоставят безплатна консултация с лекар, конкретно решение, индивидуален план за процедурите, любезно и приятелско отношение в уютна обстановка при пълна конфиденциалност. Работно време - понеделник до неделя: 10:00-19:00 часа без почивен ден.


Eva Yoneva

Рейтинг : 5 от 5

Отлично обслужване, висок професионализъм, видим резултат. Препоръчвам с 2 ръце!


Ако знаете повече за Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лазерна епилация Лазер Център® - Васил Левски - София