Лидл

  • ул. „Екзарх Йосиф“ 37, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 906 6444

Работно време Лидл

  • понеделник: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • събота: 7:30 ч. – 21:30 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 21:30 ч.

Отзиви за Лидл

(Общо гласували : 1103 - Рейтинг: 4.2)

LIN

Рейтинг : 1 от 5

Абе, мърлячи български, как може тоя гнилоч да го продавате въобще и то на 5лв?! Това ли са ви свежите плодове и зеленчуци? Това, за да го продадете е трябвало да го намалите още преди една седмица, когато е имало признаци вече на загниване, сега тия ананаси стават само за тор, но не и да ги продавате на балъците за по 5лв. бройката. Сега ще ги изхвърлите, щото не сте ги извадили от фризереа и намалили, когато е било време! Никъде другаде по света не продават такава гнилоч на редовна цена! Камо ли такава гнилоч.


Mirela Vasileva (UniversalSunshine)

Рейтинг : 4 от 5

Приятен магазин от веригата в центъра на София до Централни софийски хали и минералните извори до спирката на трамвай 20 и 22. Харесва ми, че е посторен, приятен, охладен магазин. Има различни стоки и продукти. Лично аз търсех минерална вода "Банкя", за жалост нямаше. Бих препоръчала да се поставят повече води в хладилник, защото в жегите човек има нужда от по-хладна вода. Лично аз в деня на посещението си имах ужасно главоболие. Жегата също допринесе за моето състояние, главоболието, червените ми бузи и усещането, че ще ми избие кръв през кожата на лицето. За това възможността да се вземе охладена вода е спасение в жегите. Благодаря, че тази вода,която беше заредена, бе на цена от 0.29 лева броя. Хубав ден и лека работа на екипа!


Деян Великов (Деян Драгомиров Великов)

Рейтинг : 1 от 5

Попитах за даден продукт, който не е в наличност в момента, дали ще се предлага в бъдеще, понеже го няма и в другите магазини. Отговориха ми - “Аз от къде да знам, на мен не ми пишат на лични съобщения какво се случва в продуктите и дали са ги спрели от производство”.


Marinella Davidoff

Рейтинг : 3 от 5

Цените са в пъти по високи от предишния месец. Хората, които посещават точно този магазин на веригата са много неприятни, както и нелюбезния, и дръпнат персонал. Мястото на магазина остава единственото нещо, заради което да вляза пак...


Vasil Vasilev (Vaso)

Рейтинг : 5 от 5

Магазина ми е удобен, на хубава локация и често пазарувам оттук. Има почти всичко от което се нуждае човек.


Ако знаете повече за Лидл

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лидл, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лидл