Лос Мортино

  • ул. „Стефан Сливков“ 23А, 6009 кв. Опълченски, Стара Загора, България
  • +359 42 603 273

Работно време Лос Мортино

  • понеделник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Лос Мортино

(Общо гласували : 251 - Рейтинг: 3.3)

Bozhidar Yanev

Рейтинг : 1 от 5

Преди време беше любимо място. В момента обслужването е пълна отврат. Чакаш по 30 мин да ти донесат меню, после по още 30 да си поръчаш. Записват ти поръчката и после пак половината неща са объркани. За отношението на шефа също нямаме думи. Определено беше последното посещение на това заведение.


Stanimir Astardjiev

Рейтинг : 2 от 5

Абсолютно неадекватно обслужване, бавно изпълнени, объркани поръчки от кухнята, като резултат сервирана студена храна...


Theodora Yotova

Рейтинг : 1 от 5

Много съм разочарована - пиците бяха под всякаква критика - доматен сос почти липсваше, моцарелата беше по две точки на парче върху шунката, а тестото... По-глетаво нещо не съм виждала и за пръв път връщам пица, просто не можех да си го причиня. Салатата пък беше неовкусена и зеленчуците бяха рязани с нож, с който преди е бил кълцан лук, защото имаха вкус точно на лук. Тръгнахме си гладни и ядосани.


Адриана Георгиева

Рейтинг : 2 от 5

Чакането на поръчката е твърде много. Явно е малко персонала, а и управлението куца. Шефът крещеше и правеше неуместни забележки, както на сервитьорките, така и на доста от клиентите. Беше доста груб. Като цяло нито качеството на храната, нито обслужването ми допадна :)


Николета Димитрова

Рейтинг : 1 от 5

Кракът ни няма да стъпи повече там!Отвратително отношение, неуместни забележки за това как клиента се забавлява, шефът се заяжда държи се грубо и отвратително, опитва се да сваля момичетата, сметката се начислява до няма и къде, музиката отвратителна все едно си на ретро парти от 80-те.... Не правете грешката да посетите заведението! Ако можех щях да го оценя с 0 звезди!!!


Ако знаете повече за Лос Мортино

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лос Мортино, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лос Мортино