Магазин Дар

  • ул. „20-ти април“ №32, 1606 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 2 962 5881

Работно време Магазин Дар

  • понеделник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Магазин Дар

(Общо гласували : 170 - Рейтинг: 4)

Polina Ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Не заслужават и една звезда. На фона на всичката топла бира, която се продава целогодишно аз съм принудена да търпя лошото и грубо отношение на онази възрастна.... Зла... Нелицеприятна... Гадна бабичка, която ме отказва да пазарувам в този магазин !


Kazusi Nbu

Рейтинг : 2 от 5

Магазинът е добре зареден и наистина има всичко. Персоналът е любезен и отзивчив, НО ......непрекъснато има стоки с изтекъл срок, както и "промоционални цени", които на касата вече не са промоционални и обяснението е, че са забравили да сменят етикета. Непрекъснато променят подредбата на стоките, но поне според мен не им се получава. Има 2 каси, които са една до друга и няма място между тях, нито плот отстрани, т е. изключително неудобно е да си прибереш продуктите или да се разминеш с човекът от съседната каса.


Kristian Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Магазини ДАР - промоциите са измама! Преди малко си купих 2 кутии кафе от магазин Дар на 20-ти април. Промоционалната цена се вижда в лявата част на снимката - 4.89лв. Когато се прибрах вкъщи видях касовата бележка - цената на кафето е 8.99, а не 4.99лв! Близо двойна на обявената. Обратно до магазина, загуба на час в ходене, каране и късане на нерви. Кафето не ми го продадоха на обявената цена. Сгрешили били, голяма работа. Върнаха ми парите, но ми взеха касовата бележка - не можело да ми я дадат след като връщали пари! И така, час по-късно съм без кафе, изтощен от измамници и без оригинална касова бележка с която да подам сигнал до КЗП за измамата.


Pavel Klean

Рейтинг : 1 от 5

Шансът да го откриете отворен малко преди 22:00ч. е минимален.


Elitsa V. Peltekova

Рейтинг : 3 от 5

Доста тясно магазинче, но добре заредено и с любезен и бързо обслужващ персонал.


Ако знаете повече за Магазин Дар

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Магазин Дар, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Магазин Дар