Мамин Кольо

  • ул. „Позитано“ 40, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 471 6577

Работно време Мамин Кольо

  • понеделник: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Мамин Кольо

(Общо гласували : 1650 - Рейтинг: 3.8)

Vladimir Karafizov

Рейтинг : 5 от 5

Хареса ни и храната и обслужването. Обстановката също е добре - битова и е придружена от съответната музика. Има интересна вносна бира - двоен карамел. Ако остане нещо, дават го и за вкъщи.


Genoveva Petrova

Рейтинг : 5 от 5

Приятно заведение, което се намира в центъра на гр.София, на ул.Позитано. Заведението е разполага с около 100 места, разпределени на два етажа, в закритата част. Отделно има и лятна градина. Интериорът е изцяло в битов, етно стил. Храната е насочена към българската национална кухня. Заведението предлага програма за уикенда и всички празници. Атмосферата е отпускаща и предразполагаща.


Volodia Atanassov

Рейтинг : 5 от 5

Автентичен битов български ресторант. Храната е вкусна, разнообразна и прясно приготвена. Има обедно меню. Обслужването е на ниво и сравнително бързо. Персоналът е приветлив. Почти всички владеят чужди езици. Ако посрещате чужденци, това е мястото с традиционна българска кухня. Проблем е само паркирането, затова препоръчвам такси, трамвай или метро.


Walking with giants

Рейтинг : 5 от 5

Znachi! Spored men mqstoto e napraveno s cel zatvornicite ot lagera v pravec vednuj v meseca da obqdvat tuk i tui kato sa sviknali samo na leb i voda, mqstoto moje bi im e kato pet zvezden restorant. No tui kato az sum bezkrupolen i neprodajen i qm samo v pet zvezdni mesta kato okoto na gorublqne i gerganata moga da dam moito mnenie po vuprosa. Purvo avarirahme tam s ognqn sparujeca i dimitur mandjarev- sobstvenik na pivovar beli iskar. Na pruv pogled izglejdashe stabilno. Poruchahme si tri shkembeta i tri komata na bezbojni ceni. Shkembeto em rupashe ta ognqn si schupi edin ot trite zuba det imashe,em beshe samo presno mleko i malko olio za cvqt. Hleba beshe omaznen s bivolska maz za da moje da preglutnesh po lesno. Vikam aide she sloja chesunche malko da se osveji, koga gledam vutre pluva cel yorak konski mushici. Sepnah se . Vikam im mladeji tva da ne e koga behme u vietnam da qdem takiva mandji, q da nanizvame patucite i da begame. I da molq drugari i sunarodnici ne qjte tam.


Radoslav Aleksandrov

Рейтинг : 1 от 5

Сервитьорът ни посрещна с думите " ядеш и ревеш " . И беше прав меню като на всякъде ,но когато дойде сметката вярно РЕВЕШ !!! Бях с гости българи от чужбина за да обядваме , но никога няма да ни стъпи кракът повече там !!!!


Ако знаете повече за Мамин Кольо

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мамин Кольо, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мамин Кольо