Мандала - център за йога и цялостна трансформация

  • бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58, 1202 София център, София, България
  • +359 89 448 8809

Работно време Мандала - център за йога и цялостна трансформация

  • понеделник: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Мандала - център за йога и цялостна трансформация

(Общо гласували : 131 - Рейтинг: 4.7)

Figen Durmaz

Рейтинг : 1 от 5

Много несериозно отношение към клиентите. Инструкторите не знаят за часовете си. Никой не уведомява клиентите, че часът няма да се състои... Чакахме 20 Мин и чак когато решихме да отидем да видим какво става бяхме уведомени, че часът няма да се състои. Дори едно извинение не получихме. Не бих посетила пак или препоръчала.


Lina Miladinova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасни хора с прекрасно отношение! Водещият на занятието винаги ще ти помогне, ако имаш нужда от помощ. Хората, идващи в студиото, са много зареждащи и непринудени, винаги подхождащи към някого като с приятел, независимо дали се познават от преди или се виждат за първи път. Студиото е устроено прекрасно, подходящо и практично. Перосналът е страхотен. Веднъж се водещият на едно от занятията, на които се бях записала, беше го отменил в тогавашния ден. Студиото ми се обяди, за да ме уведоми. Определено го препоръчвам и се надявам да се видим там!


Милена Бояджиева

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно йога студио с разнообразни практики и инструктори. Залите са красиви, просторни и уютни.Препоръчвам го!Имат тераси с прекрасна гледка!Лятото се провеждат практики на една от тях и е страхотно!


Krera Mera

Рейтинг : 1 от 5

И по време на пандемия натъпкват максимално количество хора в залата, без спазване на мерките за дистанция , безопасност и грижа /уважение към клиента. Съблекалнята беше мръсна , в едната мивка беше зарязана недоизмита лъжица . Небрежност, немарливост и безочие. Намасте


Velislava Vachkova

Рейтинг : 1 от 5

Отидох около 20 минути преди практиката и изрично уведомих служителката на рецепцията, че посещавам мястото за първи път, след което получих уклончиви отговори относно това, къде се намира съблекалнята и залата, в която ще се проведе практиката, която искам да посетя. По график практиката беше от 18.15ч., затова, като удари толкова часът, попитах учтиво същата дали вече може да се влиза в залата, като получих кос поглед над очилата и многозначително мълчание тип индийски сериал, след което ми беше отговорено с: “има практика вътре”. Приех отговора със спокойствие, тъй като идвах за първи път и допусках, че в този център може да е нормално часовете да продължават по- дълго от посоченото в графика. Поразгледах иначе приятната обстановка и се позачетох в предоставените за целта материали. През цялото време се появявах хора отвсякъде, като доколкото знам, центърът разполага с поне три зали и е нормално на рецепция да се съберат много хора. 15 минути по- късно попитах рецепционистката как мога да разбера, че е окей да вляза (при положение, че на вратата пише да не се влиза, ако не те повикат), получих отново многозначния поглед, като този път ме увери, че хора следвало да излязат от там и аз така съм щяла да разбера. В това време две жени, които пристигнаха във времевия период, в който аз изчаквах, влязоха в залата почти веднага една след друга, което ме наведе на мисълта, че те са посещавали тези часове и друг път и знаят как се процедира. Почувствах се много глупаво, хванах си нещата и си тръгнах. Та цялото това словоизлияние идва да установи следното(поне в моята глава): Центърът е доста приятно изглеждащо място, но може да помисли върху това как изпълняват часовете си и най- вече обявяват началото на същите, защото явно по този начин не става, поне за мен- а аз не съм от тези хора, които живеят да се заяждат с някого, даже напротив, ще ми е приятно да посещавам часове по йога при тях, защото имат голям избор и са ми близо до работа.


Ако знаете повече за Мандала - център за йога и цялостна трансформация

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мандала - център за йога и цялостна трансформация, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мандала - център за йога и цялостна трансформация