МБАЛ Сердика ЕООД

  • ул. „Дамян Груев“ 6, 1303 Център, София, България
  • +359 2 488 9999

Работно време МБАЛ Сердика ЕООД

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за МБАЛ Сердика ЕООД

(Общо гласували : 70 - Рейтинг: 4)

Rositsa Stefcheva

Рейтинг : 5 от 5

Бих искала да споделя отличните си впечатления от Акушеро-гинекологичното отделение в болницата и да изразя благодарност на усмихнатите, ведри и мотивирани лекари и акушерки в него! Сърдечна благодарност на д-р Валери Гергов, завеждащ отделението - лекар с висок професионализъм и безупречни стандарти на практика и отношение към пациента!


Иван Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на лекарите, сестрите и целия обслужваш персонал за адекватните грижи при рехабилитацията на съпругата ми.За втори път тя ползва услугите на болницата през последните три години и констатира,че има значително подобрение и в битовите условия на пациентите.


Just Comutter

Рейтинг : 5 от 5

Ок е. Хората са много внимателни. Чисто е. Храната може да е по... Жена ми е вегетарианец а менюто е било кюфтета. Но жената на място е търсила лично алтернативи извън менюто като хляб, маслини, сиренце. Така че още веднъж + за отношение .


Poly Tzenova

Рейтинг : 5 от 5

Д-р Деян Иванов, коремен хирург в Сердика, е единственият доктор, който препоръчвам горещо на всички мои близки и познати и съм 100% сигурна, че ще направи най-доброто, независимо колко е трудно! Няколко пъти спасява майка ми в най-критични случаи. Огромно благодаря!


Andrey Petrov

Рейтинг : 2 от 5

Страхотни специалисти. За съжаление това не е нормална болница. Ужасни тесни коридори, болни с носилки се лекуват в коридорите наред с чакащите пациенти.


Ако знаете повече за МБАЛ Сердика ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МБАЛ Сердика ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МБАЛ Сердика ЕООД